ugrás a tartalomhoz

Archívum - Május 20, 2009

Google Chrome on the Mac

Anonymous · 2009. Május. 20. (Sze), 23.57
Valamennyire már stabil, de még messze nem kész
 

Internet Explorer 8.0: The One Month Review, Part 1

Anonymous · 2009. Május. 20. (Sze), 23.56
Internet Explorer 8 a gyakorlatban
 

js div pozicio html tableba

zestart · 2009. Május. 20. (Sze), 21.08
sziasztok

ha valaki tudna segiteni azt megkoszonnem.
a kerdesem az alabbi:

egy javascript file letrehoz egy div-et, eleg bonyolult modon. amit a js a divbe irat, azt szeretnem egy table-ba athelyezni. tehat a js altal letrehozott div-et a html table-ba betenni.

valahogy igy nez ki a js fileban a cucc:
if(this.descriptions)
document.write(brs+'<div align="center" id="kepalairas">HALO'+this.dp+'<span id="imgdsc'+this.issid+'">&nbsp;<\/span></div>\n');



a valaszotokat elore is koszonom!
 

Görgetősáv gond...

drendolf · 2009. Május. 20. (Sze), 20.45
Sziasztok!
Mindenek előtt: http://kollegium2.arpadszki.hu
Az istenért nemtom hogyan kell a fenti egész oldalra görgetősávot tenni. Valamiért inaktív minden böngészőben...

Természetesen nem overflow-ról (css), scroll-ról (body) vagy scrollingról (iframe) van szó, azokat használom, és értem is.

Köszi előre is minden segítséget!
 

phpmail problem

godman2 · 2009. Május. 20. (Sze), 17.44
Üdv mindenkinek!

Bevallom kicsit kezdő vagyok a témában és egy általam összekovácsolt email küldő honlapon dolgozgatok, de most elakadtam. A freeweben van előfizum ahol letíltják a
kimenő leveleket és csak egy kód beszúrásos módszerrel szűr ki a visszaéléseket ez a kód így néz ki... kimásoltam az ő tanácsukat amit nem tudok felhasználni sajnos mivel kezdő vagyok :(

[quote]Példa: PHP esetén a mail() függvény 4.

Használj IE helyett mást – hogyan?

presidento · 2009. Május. 20. (Sze), 17.08
Egy „webalkalmazást” (nem honlapot) készítek, aminek bizonyos funkcióit (hover…) nem lehet használható sebességűre megoldani Internet Explorer alatt.

PHP-MYSQL uninstall

NecroPhil · 2009. Május. 20. (Sze), 09.18
Help me, segitsééééggg :)

Telepítettem az XAMPP csomagot. A dolog nem vált be, sehogysem akaródzott megjelleni a "Hello world" tipusú szövegek a böngészőben annak ellenére sem, hogy a telepítés végén bejött az XAMPP kezdő oldala ami csak sikeres telepítés után jelenik meg(asszem). Azóta túlvagyok pár uninstallon és újra telepítésen - PHP-MySQL-Apache külön-külön is - de nem jó.

Pár éve mikor ezt megelözően próbálkoztam ezekkel a dolgokkal valahol ráakadtam cmd-ből kiadható parancsokra amikkel 100%-osan elvégezhető a MySQL eltávolítása. Most nincs telepítve ám a Szolgáltatásokban továbbra is szerepel mint ahogy az XAMPP sem hajlandó eltünni a felsorolásból...

Ide tartozik még az is, hogy ha a böngészőbe beirom ezt --> "http://localhost/" akkor az XAMPP által anno létrehozott localhost ugrik be.

Már beszereztem spéci uninstaller programokat is ám semmi változás. A registryben is töröltem amit kellett kézileg.

Nem tudom van é valakinek ötlete, főleg ez a cmd-s parancs érdekelne. Kutakodtam ez ügyben de amit találtam az nem vált be.

Előre is köszönöm a tippeket :)
 

Könyvtár mozgatás FTP-n, letöltés nélkül?

thamas · 2009. Május. 20. (Sze), 08.40
99 %-ban TC használok FTP-re, és ezzel nem tudok olyat, hogy a szerveren lévő könyvtárat áthelyezem máshová, anélkül, hogy letölteném. Csak letöltve és az új helyre feltöltve működik. Kérdés: alapvetően a technika ilyen és ez nem is lehetséges másként, vagy csak nem megfelelő eszközt, esetleg jó eszközt, de nem jól használok?

Lehet, hogy nagyon láma a kérdés - ha igen, bocs!
 

Kódkövetés feature DreamWeaver CS4-hez

killroy · 2009. Május. 20. (Sze), 08.18
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudjátok-e véletlenül, van-e már alapból a DreamWeaver CS4-hez olyan kódkövető funckió mint a Zend-ben, vagy létezik-e a neten egy ilyen kiegészítő plugin. Arra gondolok, hogy ha pl egy leszármazott osztályban meghívom egy szülő osztály metódusát, akkor oda ugrik a metódushoz.

Előre is köszi a válaszokat.