ugrás a tartalomhoz

Archívum - Júl 16, 2001

PHP-Nuke 5.0 mainfile.php

paal · 2001. Júl. 16. (H), 14.06
Hi!

Hogyan lehet olyan modult készíteni ami a főoldalon is megjelenik? Én konkrétan a My_Gallery-re gondolok aminek van egy kód részlete amit a readme szerint a main oldalba kell beilleszteni és akkor egy bélyeg-képet rak ki random az index.php lefutásakor. Azt gondoltam, hogy a BLOKKOK-nál csinálok egy FELHASZNÁLÓI BLOKKot amibe berakom a php kódot de frankón a kódot ömleszti a modulban. >:(

Tnx, Pali
 

Post-Nuke és fórum modul

Granc Róbert · 2001. Júl. 16. (H), 01.52
Az éjjel végre sikerült áttérni a Post-Nuke rendszerre, méghozzá fennakadások nélkül. A Post-Nuke egyre inkább igyekszik különválasztani a "belső" és a "külső" funkciókat, ha megnézitek, nagyon sok funkció modulba került már. Ezenkívül a fájlokat is igencsak optimalizálják.

A lehetőségekhez képest én is igyekszem részt venni a csapat munkájában - ennek legalább annyi eredménye lesz, hogy a Post-Nuke és a legtöbb modul magyarítása mindig gyorsan elkészül majd...

A fórum, amit feltettem egyelőre a régi phpBB - sajnos az 1.4 még mindig csak fejlesztés alatt áll. Az adatbázis viszont biztosan frissíthető lesz az új verzióra amint az megjelenik, így emiatt nem kell aggódni.

A letöltések oldal frissítése még hátravan, ugyanakkor feltöltöm az elkészült fordításokat is, még ma letölthetitek majd őket. Ezek: a modforum2 (azaz a phpBB), a GEAR Chatbox és a My_eGallery, valamint a NukeAddon 5 magyarításai.

Ha már szóba került a NukeAddon: korábbi ígéreteimmel ellentétben nem azt telepítettem, mert a kódba belemászva (alapvetően fordítani próbáltam volna magyarra) egyértelműnek látszik, hogy még nagyon sok munka lenne vele, hogy normálisan működjön. Annyi időm pedig (sajnos) nincs. Így maradt a külön fórum, de ha igény lesz rá, felrakhatom külön a Chatboxot, vagy akár az időjárásjelentést is... :)))

További jó olvasgatást, és jó fórumozást!

Robi

A fordítások fenn vannak a letöltések között, és javítottam a témákat is (a logó alatti/feletti linkeket).
 

A phpinfóról

Anonymous · 2001. Júl. 16. (H), 01.20
Huh. Hadd írjam én az első üzenetet... :)))
Szóval mindenki welcome, és mivel sokan várták a fórumokat, remélem, sokan és sokat is használjátok majd! Azaz nem dolgoztam hiába annyit... :)))
Jó szórakozást!
Robi :D