ugrás a tartalomhoz

Archívum - Szep 20, 2015

TinyMCE szöveg vágása

ref · 2015. Szep. 20. (V), 09.52
Adott egy szöveg, amit TinyMCE szerkesztővel hoztam létre:

<div style="text-align: justify;"><span style="font-size: 12pt;">Consequat tempor sed ipsum minim in duis kasd. Wisi amet no. Ipsum nulla duis sit consequat congue dolor sanctus justo et sit. Erat clita takimata nulla. Lobortis lorem gubergren feugiat rebum iriure illum in. Magna luptatum no nonumy sed eos tempor sit. Et at ea nihil magna justo dolor at justo labore. Takimata amet sanctus sed. Tempor dignissim et consequat rebum facilisi takimata lorem. Exerci ut diam est vel dolores veniam at accusam. Dolor clita et augue iriure luptatum duo consectetuer rebum ipsum. Vero ut et lorem. Tation ut eos augue ea elitr ipsum lorem velit et ut.</span></div>

Ez legyen egy hír, amit egy hírek oldalon kilistázom a többi hírrel rövidítve (150 karakter), majd a hír címére kattintva kapom meg a teljes hírt.

A gondom az, hogy ha formázást is használok a szövegben, mint itt, szétesik a lista oldala, mert a nyitó HTML tageknek nincs meg a záró párjuk. Ha használom a strip_tags PHP függvényt, akkor meg nem úgy jelenik meg a hír, előnézeti képe, ahogy az eredetileg van. Van erre valamilyen megoldás?
 

Designing Safer Web Animation For Motion Sensitivity

Hidvégi Gábor · 2015. Szep. 20. (V), 00.46
Az animációk rosszullétet okozhatnak, adjunk lehetőséget a kikapcsolásukra!