ugrás a tartalomhoz

Archívum - Feb 7, 2009

Carakan

Török Gábor · 2009. Feb. 7. (Szo), 19.41
Új JavaScript motort fejlesztenek az Operához
 

Javascript style.display='block'/'none'

GtNM · 2009. Feb. 7. (Szo), 14.13
Helló mindenkinek!
Az internetet böngészve találtam rá erre a kis scriptre,ami nagyon hasznos lenne számomra,ha megtudnám azt oldani,hogy mikor nyitva van valamelyik "pl.Teszt2 van nyitva",akkor a másikra kattintva"pl.Teszt4-re kattintunk" bezáródik az ami éppen nyitva van"a pl.-k alapján a Teszt2-ő záródna be",direkt nyílnak az ablakok egy helyen ki.

Egységes szerveroldali JavaScriptet formál a közösség

Török Gábor · 2009. Feb. 7. (Szo), 13.56
Peternél olvasom, hogy egy új csoport alakult serverjs néven. Az egy hét alatt több mint kétszáz vitapartnerrel gazdagodott közösség célja, hogy valamelyest közös mederbe tereljék a szerveroldali JavaScript megvalósításokat és standardizálják azok API-ját.

CSS Hack for Chrome, Safari and Internet Explorer 7

yaanno · 2009. Feb. 7. (Szo), 12.51
Workaround egyes böngészők furcsaságainak megkerülésére
 

Tesztek a PHP apihoz

vbence · 2009. Feb. 7. (Szo), 12.09
Kezd felkapott téma lenni a TDD. Én már kezdem elfogadni, hogy sose fogok tesztelhető kódot írni (egyszerűen nem esik kézre olyan minimális egységek írása, amik automatikusan - biztonsággal - tesztelhetők). A komplexitást fölösdlegesen növeli, hogy függvényeimben szereplő PHP API hívások sem megbízhatók.

A minap ötlött eszembe a kérdés: vajon létezik-eegy test suite (vagymi) ami a PHP beépített függvényeit ellenőrzi. Ezt teoretice futtathatnám egy új php verzión, így nem az éles site-on derülne ki, ha valamelyik függvény működése megváltozott.