ugrás a tartalomhoz

Archívum - Nov 27, 2008

lightwindow azóta is fennálló probléma pls pls help

Marci1992 · 2008. Nov. 27. (Cs), 22.45
Az oldalamon flasheket akarok megjeleníteni, és erre a lightwindowot akarom használni...megcsináltam az oldalamon, hogy kis képekre kattintva jelenjenek meg falshek...Ez a megoldás ha a saját lemezemről indítom a firefoxban 100%osan működik, ie-ben a szürke háttér csak a képernyő felső felén van. Viszont ha feltöltöm a tárhelyre, semmi sem működik..
Ez a probléma úgy indult, hogy meg volt az oldalam alapja, és ugyanúgy megszerkesztettem mint ahogy most van. A tárhelyen minden hibátlanul működött(a flashek is) de egy grafikai hiba volt:S:S...Erre kaptam a megoldást, hogy sérült egy képfájl. Ezt felülírtam, de erre a lightwindow hülyült meg. Nagyon jó lenne, ha vki tudna vmilyen tanácsot adni, mert ez teljesen kiboríít:(


oldalam:

http://opto.hu/sokoldalucimke.html

A válaszokat előre is köszönöm
 

Adatok rendezése (több paraméter szerint)

attyhor · 2008. Nov. 27. (Cs), 16.13
Tiszteleletem mindenkinek!

Létrehoztam egy kis alkalmazást php+mysql segítségével, ami egy ranglista (ping-pong) nyilvántartó, készítő alkalmazás. Két kérdésem lenne:
1. előszőr is, az össz pontszámot nem tárolom külön táblában. Érdemes lenne? Jelenleg a ranglista létrehozásakor az erre létrehozott tábla tartalma törlődik, feltölti adatokkal, majd a rendezés ebben a táblában történik. Hatékony ez így, vagy lehet szebben is? :-)
2. Több paparméter szerint rendezném, pl azonos pontszám esetén a magasabb osztályban játszó legyen előbb. Ezt elég fapadosan, de még megoldottam, viszont ha ezek is egyeznek, hogyan tudom a sorszámot megadni úgy, hogy (ha 4 azonos eredmény van) 14-17 legyen mindannyiuk helyezési száma?

Köszönöm a segítséget!

Horváth Attila
 

Make Image Buttons A Part Of Input Fields

Hojtsy Gábor · 2008. Nov. 27. (Cs), 15.57
Sokszorosítható képpel ellátott input mező megoldás
 

CSS - browser default stílus használata egy saját stíluson belül

JohnnyWeiss · 2008. Nov. 27. (Cs), 15.31
Most nemtudom előző levelem elment-e, megírom mégegyszer:

Van nekem egy saját stílusbeállításom egy weboldalon.
<div class="own_style">
...
</div>

Hogy lehetséges beállítani, hogy a <div>-ben egy <hivatkozásnál ne vegye figyelembe a stílusbeállításokat, hanem használja a böngésző alapértelmezettet. Tehát a <div> - </div> között valami ilyesmit: <a style="browser-default" ....>
 

Date with Googlebot, Part II: HTTP status codes and If-Modified-Since

Török Gábor · 2008. Nov. 27. (Cs), 15.04
Mikor melyik HTTP státuszkód a nyerő
 

Project manager eszköz idődiagrammal

Vitaleas · 2008. Nov. 27. (Cs), 12.22
Sziasztok!

Olyan (ha van akár open source is) project manager toolt keresnék, amiben ha kiadom a feladatot a programozónak muszáj legyen jelölnie mikorra készül el a feladattal én pedig lássam vizuális formában, hogy éppen az adott processek, hogy haladnak melyikkel van csúszás.

Tudtok ajánlani ilyet?
 

Adatbázisból kivett formázás

codefreak · 2008. Nov. 27. (Cs), 00.04
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy üzeneteket pakolok adatbázisba, be is kerül olyan módon (space-ek, új sor stb..) ahogy írom, de mikor kiveszem összefolyik az egész.

Hogyan tudom formázni?

Köszönettel,

Egy kezdő php-s.