ugrás a tartalomhoz

Archívum - Május 24, 2007

Éppen látható flash rész xy paraméterei?

Bitman · 2007. Május. 24. (Cs), 17.18
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy van egy nagy méretű (2165*1535 px) flash fájlom, amely egy helyszínt tartalmaz, amelyen belül infókat írok ki egy fix háttérképre.
A html oldalon egy új ablakot nyitok, amiben betöltöm ezt a flasht.
A probléma az, hogy ugye maga a flash nagy méretű, és a böngésző ablakát scrollozom, tehát a scroll nem flashben van megoldva, és ezt szeretném, ha így is maradna.

Viszont lenne két gomb, amit mindig látnom kéne, akárhova is görgetem a böngésző ablakát. Azaz valahogy az éppen látható flash részhez kéne igazítanom. Az igazítással nincs is gond, csak flashben valahogy meg kéne tudni, hogy a böngészőben a flash mely része látszik.
Erre van esetleg valami paraméter, trükk, vagy egyéb más, járható út?

Merre lenne érdemes elindulnom?

Előre is köszönöm a segítséget!
 

Top 15 free SQL Injection Scanners

Hojtsy Gábor · 2007. Május. 24. (Cs), 11.49
SQL injection keresés programozottan
 

CSS probléma

gabesz666 · 2007. Május. 24. (Cs), 09.40
Sziasztok!

Már régebb óta foglalkozom html szerkesztéssel, és mostanában elég sokat olvastam a táblázat nélküli weblapszerkesztésről. Nagyon megtetszett az ötlet és rájöttem, hogy tulajdonképpen semmi nehéz nincs benne. El is kezdtem átírni a személyes honlapomat táblázat kihagyásával. Azonban... Van 3 div-em, mindegyik height-je 100%. Egy bal oldali ami a szegélyét tartalmazza a középső divnek, egy jobb oldali ami szintén a szegélyét tartalmazza a középső divnek, valamint a tartalom. Na most ezeket szeretném középre igazítani de gyszerűen nem lehet sehogy. Beleraktam a három divet egybe és azt próbáltam középre de semmi. Próbáltam egyenként középre igazítani, semmi. Próbáltam együtt őket, semmi. Mit javasolnátok?