ugrás a tartalomhoz

Archívum - Már 27, 2007

Hacking John McCain

Hojtsy Gábor · 2007. Már. 27. (K), 23.39
Egy amerikai elnökjelölt megviccelése
 

Icon Design: Sizing

Edit · 2007. Már. 27. (K), 21.56
Ikon készítése többféle méretben
 

Flash videolejatszorol eltunik a control panel

toro · 2007. Már. 27. (K), 21.53
Amit a cimben megadtam:
Flash 8 alatt osszedobtam egy flash video lejatszot, ami gyonyoruen dolgozik egeszen addig, amig be nem kerul a szerver ala. Akar localhoston (WinXP/Apach) akar a webszerveren tesztelem a film lejatszasra kerul, de a gombokat tartalmazo panel eltunik. Van valakinek otlete?
 

ConvertIcon

razielanarki · 2007. Már. 27. (K), 18.36
Favicon készítés 32 bites PNG-ből
 

Nyomtatás phpban

chipi · 2007. Már. 27. (K), 18.23
Sziasztok!

Azt hogyan tudom megoldani, hogy van egy adabázisom és ami sorokat lekérek belőlek azokat a nyomtatóra küldjem és nyomtassa is ki őket, megformázással eggyüt. Pl táblába teszem őket.
 

Border probléma ie6 alatt

balage020 · 2007. Már. 27. (K), 16.50
Sziasztok!

Csinalok egy oldalt, az elozetes, meg felkesz valtozat itt talalhato:

A problemam az lenne, hogy ie6 es attol regebbi verziok alatt a kozepen levo "osszeragasztott" kep also resze es a tobbi resz kozott egy vekony fekete vonal latszodik, es sehogysem jovok ra, mi lehet a gond.
Tudom, hogy a kepeknek mivel linkekke vannak alalkitva, van egy kek/lila keretuk, de mar minden letezo helyen a border none-ra van allitva, ie7 es ff2 alatt jo is minden, neztem hogy esetleg padding/margin problema-e, de azt se latok.

Ezert dontottem ugy, hogy nyitok neki egy topicot, hatha valaki azonnal meglatja a hiba okat.

Lehet hogy csunya a kod, meg nincs kulon fileban a stiluslap, de az mar csak formasag, most a problema megoldasa a fontos.

Nagyon fontos lenne! :(

Koszi szepen elore is,
Balazs
 

localhost-on nem tudok (a php script nem tud) .txt file-ba írni

HTibi · 2007. Már. 27. (K), 08.28
Egy vendégkönyv müködését bogarászom, ami txt-be menti a bejegyzéseket. A php rész nem hajlandó beírni semmit a txt-be. Ha feltöltöm egy serverre, és a txt-nek irásjogot adok (777), akkor müködik.

DE ITTHON nem tudom mit csináljak. Widows (98) megy a gépen, itt nincs olyan, hogy 777.

Az nem buli, hogy minden egyes kódbeli változtatás után -kapcsolódás a szerverhez -feltöltés/felülírás -böngészöben megnézni/kipróbálni -megint változtatni -folytköv... Közben a kapcsolat is megszakad.

Itthon a htdocs-ban levö file-t nyugodtan szerkeszthetem, és egy mentés/böngészö-frissítés után látom, hogy mit rontottam el már megint(ami addig jó volt)!
Mit kell csinálni?