ugrás a tartalomhoz

Archívum - Már 25, 2005

International PHP Conference 2005 Spring Edition Timetable

Hojtsy Gábor · 2005. Már. 25. (P), 23.39
Megvan az amszterdami PHP konferencia programja
 

Five Things You Didn't Know You Could Do with PHP

Török Gábor · 2005. Már. 25. (P), 22.42
Öt ritkán ismert PHP tipp
 

Snmp MIB browser

Anonymous · 2005. Már. 25. (P), 21.44
Üdv!

Tud valaki olyan php class-t ami képes egy snmp-mib file-t fa struktúrában megjeleníteni?
Egy alkalmazásban szeretnék snmp lekérdezést csinálni úgy hogy a szükséges oid-t ki tudjam vállasztani. ehhez kellene egy ilyen megjelenítő osztály.

Üdv Robit
 

Firefox 1.0.2 + Tabbrowser Preferences extension csehül!

Anonymous · 2005. Már. 25. (P), 21.37
Telepítettem a magyar nyelvű Firefox 1.0.2-t és hozzá a Tabbrowser Preferences-t. (Egész pontosan először az 1.1.1 verziót töltöttem le a mozilla.org-ról, és utána frissítettem a kiterjeztést.) Minden rendben történt, de a tabprefs mindig cseh nyelven jelentkezik be, és nem tudom, h. hol tudnám átállítani, h. legalább angol nyelven jelenjen meg a beállítások menüpont alatt.

Van vkinek ötlete, hol kotorásszak?
 

empty-cells: show

csla · 2005. Már. 25. (P), 19.15
Sziasztok!

Úgy tapasztaltam, hogy az "empty-cells: show" - legalábbis nálam - IE6 alatt nem hatásos. Firefox alatt működött. Kérdésem, hogy van-e valami ugyanezt tudó megoldás IE-hez, vagy marad a " "-ezés? (Hogy legyen kerete az üres celláknak is.)
 

Flash MX és az ő, ű átadása php-nek

Agi · 2005. Már. 25. (P), 18.42
Tudna valaki segíteni nekem abban, hogyan tudnám a flash input mezőbe beírt szövegben átkonvertálni úgy a szöveget, hogy átkerüljön az ő és ű betű is a feldolgozó php-hez? Mivel jelen esetben csak ?-jeleket tesz helyettük.

Esetleg flashben van valamilyen str_replace függvény, amivel küldés előtt lecserélhetném az ő és ű betüket kapalos ű és hullámos ő-re? Ugyanis azok átkerülnek a php-hez.

Köszi
 

The Ultimate JSP Tabs!

Bártházi András · 2005. Már. 25. (P), 15.44
JSP fülek
 

DWR (Direct Web Remoting)

Bártházi András · 2005. Már. 25. (P), 15.44
Java kód hívása Javascriptből
 

JS dinamikus űrlap kialakítás

tiku I tikaszvince · 2005. Már. 25. (P), 15.02
Sziasztok!
Általában ha van valami problémám gyorsan megtalálom a megoldást (vagy elnéztem valami, vagy gondolkodni kell egy kicsit még rajta), de mivel a JavaScript-hez őszintén szólva egyáltalán nem értek, ezért fordulok hozzátok.

Szóval: van nekem egy űrlapom, amiben egy select-ből a felhasználónak választhat egy mezőt. De mivel fenn áll annak a lehetősége, hogy az ő választása, még nincs benne a listában, engedni szeretném, hogy megadhasson új elemet is, ami a feldolgozás után természetesen, majd bekerül a selectbe.
(Lényegében egy olyanra lenne szükségem minta gmail regsztrációnál volt a biztonsági kérdés megadása. Voltak előre megadott kérdések plusz egy "megadom a saját kérdésemet", amit ha kiválasztottam, akkor megjelent egy input amibe begépelhettem a sajátom)

What are Microformats?

Hojtsy Gábor · 2005. Már. 25. (P), 13.33
A mikroformátumokról