ugrás a tartalomhoz

Hozzászólások moderálása

mefi · 2006. Már. 28. (K), 14.26
Sziasztok!

Régóta foglalkoztat egy kérdés, mégpedig a fórumban megjelenő hozzászólások moderálása. Bizonyára nem csak én vettem észre, hogy az utóbbi időben néhány látogató ide nem illő stílusban kér segítséget, sokszor értelmetlen témákban, értelmetlenül.

Nem lehetne egy moderálási rendszert bevezetni, ami az új, vagy vendég látogató esetén, csak engedélyezés után jeleníti meg a hozzászólást? Persze, tisztában vagyok vele, hogy ez rengeteg munkát igényel, de lényegében meg lenne hatása.

Sokszort érdekes, és másokat is foglalkoztató kérdések jelennek meg, ezt nem vitatom. Persze, nem lehet olyan témát találni, ami mindenkinek megfelel, de lényegében a hozzászólásnak egy séma szerint kell(ene) felépülnie. Ha segítséget kérek egy kód működésében, akkor értelemszerűen mellékelek kódrészletet, vagy megpróbálom részletesen kifejteni a kérdésemet. Ez az, amit legfőképpen hiányolni lehet néhány hozzászólásnál.

Ez persze csak egy kérdés, döntsetek belátásotok szerint.
 
1

Már volt.

janoszen · 2006. Már. 28. (K), 14.59
Ez a téma már volt. Tehát ez is kisebbfajta RTFW.

Az illemszabály oldal javaslata ott nem talált elfogadásra. Ha most igen, szívesen írok egy rövid, közérthető illemszabályt.