ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jún 2, 2014

dataURL bináris fájl letöltésre

inf · 2014. Jún. 2. (H), 21.17
Belefutottam REST-el kapcsolatban egy olyan érdekes problémába, hogyha a REST service-en keresztül szolgálom ki a fájlokat, akkor ugye a credentials header-ben megy, viszont AJAX-al nem lehet fájl letöltést kikényszeríteni, így védett fájlok letöltésének kényszerítésére nem igazán van mód. Írják egy pár helyen, hogy dataURL-el meg lehet csinálni, kipróbáltam én is, képeken meg HTML-el működik, de bináris fájlokról, pl pdf, doc, xsl nem igazán találtam semmit. Van valakinek tapasztalata ezzel?
 

000webhost.com Ne használja senki.

almasiweb · 2014. Jún. 2. (H), 19.56
Üdv!
Gondoltam megosztom nehogy más is így járjon.
Egy napon eltűnt a weboldal 403-as hiba, kiderült a tárhelyes zárolta Több körben is megpróbáltam egyezkedni a tárhelyesekkel hogy kapcsolják vissza az oldalt, ők ezt nem tették csak akkor ha fizetek prémium szolgáltatásra.
Erre meg én nem voltam hajlandó 1. nem bírok külföldre utalni 2. meg miért fizessek egy olyan tárhelyért, ahol naponta több órában áll a weboldal, ha meg kérdőre vonnom őket, akkor kapom a választ "Most épp jó".
Közben kértem a szolgáltatónak nem nevezhető valamit hogy mutassanak bizonyítékot hogy mikor küldtem az 1000 e-mailt ezt ők nem tették meg, mert hogy ők se férnek hozzá a zárolt oldalhoz. Na persze...
Biztonsági mentéseket nem adták ki. Mostanra végleg törölték az oldalt.
Szerintem csak így akartak pénzt kicsalni, bizonyítékot nem tudtak mutatni. Ráadásul 418 regisztrált tag volt tehát ha mindenki küld egyet akkor sincs 1000. Ráadásul épp pangás volt a weboldalon 4 látogató volt kb naponta, hiszen ez egy játék szerver weboldal ami épp úgyszintén haldoklott.
000webhost.com Ne használja senki.