ugrás a tartalomhoz

000webhost.com Ne használja senki.

almasiweb · 2014. Jún. 2. (H), 19.56
Üdv!
Gondoltam megosztom nehogy más is így járjon.
Egy napon eltűnt a weboldal 403-as hiba, kiderült a tárhelyes zárolta Több körben is megpróbáltam egyezkedni a tárhelyesekkel hogy kapcsolják vissza az oldalt, ők ezt nem tették csak akkor ha fizetek prémium szolgáltatásra.
Erre meg én nem voltam hajlandó 1. nem bírok külföldre utalni 2. meg miért fizessek egy olyan tárhelyért, ahol naponta több órában áll a weboldal, ha meg kérdőre vonnom őket, akkor kapom a választ "Most épp jó".
Közben kértem a szolgáltatónak nem nevezhető valamit hogy mutassanak bizonyítékot hogy mikor küldtem az 1000 e-mailt ezt ők nem tették meg, mert hogy ők se férnek hozzá a zárolt oldalhoz. Na persze...
Biztonsági mentéseket nem adták ki. Mostanra végleg törölték az oldalt.
Szerintem csak így akartak pénzt kicsalni, bizonyítékot nem tudtak mutatni. Ráadásul 418 regisztrált tag volt tehát ha mindenki küld egyet akkor sincs 1000. Ráadásul épp pangás volt a weboldalon 4 látogató volt kb naponta, hiszen ez egy játék szerver weboldal ami épp úgyszintén haldoklott.
000webhost.com Ne használja senki.
 
1

Nem lehet, hogy egy rosszul

bamegakapa · 2014. Jún. 2. (H), 23.02
Nem lehet, hogy egy rosszul megírt email szkript segítségével botok szpemmeltek az oldaladról? Én erre gyanakszom.

Tudtommal ez ingyenes szolgáltatás. Ha így történt, nem csoda, hogy lelőtték az oldalad. Nem védeni akarom őket, nem volt velük dolgom, de láttam már karón varjút.
2

Én pár éve próbáltam

H.Z. · 2014. Jún. 3. (K), 07.28
Én pár éve próbáltam használni. Nagyon hamar lemondtam róluk. Hamarabb, mint a PHP/webfejlesztői álmaimról.
Supportig nem jutottam, de így is gyalázatosnak tartottam a szolgáltatás színvonalát.
3

Köszönöm a válaszokat!

almasiweb · 2014. Jún. 3. (K), 14.52
Köszönöm a válaszokat! Gondoltam rá énis. Csak azért nem tartom valószínűleg mert kb fél éve volt az utolsó plugin betéttel. a Rendszer egyébként Php-fussion. Bár nem lepődnék meg szándékos akción se, sajnos a játék szervert is volt hogy még karácsony este is DDOS támadással akarták kinyírni, végül nem csak a szerver, de az egész host behalt. Egyébként pár tagot megkérdeztem mert volt egy tippem a körlevél funkció, de senki nem kapott semmilyen levelet. (Korábban volt hasonló bajom akkor az egyik admin küldött ki a 20 moderátornak levelet, és az e-mail értesítő miatt akkor is zárolták, de akkor sikerült visszakapcsoltatni, de akkor tudtak ők is bizonyítékot mutatni.) Most azonban sehol semmi, se log, se semmi, csak a sablon válaszokat kaptam a supportól. Azért is gondoltam hogy csak pénzt akarnak kicsalni, már hogy bizonyítékot nem tudtak mutatni.
Amúgy volt olyan időszak hogy egy nap csak pár órát élt az oldal, majd ha kérdeztem tőlük hogy ez mi? akkor mondták hogy "Most épp jó." majd ezzel el is volt intézve.

Mellesleg tudtommal az biztonsági mentést felfüggesztés esetén is illene kiadni. De arra is csak ha fizetek duma...

Egyébként nekem nincs szerencsém ezekkel a tárhelyesekkel, már több weblapomat bezártam mivel megszűntek a tárhelyek extra.hu stb. Most az utolsó is meg fog szűnni pedig az fizetős volt a wbh.hu is egyesül egy 4x drágább csomagba.
4

PHPFusion

janoszen · 2014. Jún. 3. (K), 15.35
Na a PHPFusion muszakilag egy talicska tragyaval hasonlatos. Egyaltalan nem lepodom meg, hogy ha az problemakat okoz. Ami a biztonsagi mentest illeti, meg fizetos szolgaltatoknal se mindig van ugyfel altal elerheto biztonsagi mentes, nem hogy egy ingyenesnel.

Egyebkent en voltam az extra.hu utolso rendszergazdaja es ott kulon erolkodes volt az, hogy a backupokat a userek elerjek. Nem csodalkoznek, ha a 000webhost egyaltalan nem tartana a free userekrol backupot.

Egy ilyen szolgaltato uzemeltetese kegyetlenul sokba kerul es a free userek nagyon kis toredeke hajlando csak barmiert is fizetni, igy nem kell meglepodni ha a 000webhost meg minimalisan sem hajlando erolkodni a nem fizeto userekert, hanem szo nelkul kivagja oket. A support munkaido draga es nem fizeted meg.
6

Köszi a választ. Webhostnál

almasiweb · 2014. Jún. 7. (Szo), 19.57
Köszi a választ. Webhostnál úgy volt a biztonsági mentés hogy kérhettél. tehát kérvényezted és majd valamikor elkészült. de a felfüggesztés miatt már nem adták ki
Extra.hu azért összességben jó volt. Még az a információs csík (vagy mivolt a neve) se zavart főleg hogy átszabható volt, színbe, helyben stb.
5

Én használtam már egy

jgege · 2014. Jún. 4. (Sze), 19.32
Én használtam már egy párszor, de hát igen... ingyenes szolgáltatás :) Ingyenesek közül szerintem legjobb, normális sebességgel működik a phpMyAdmin, FTP is egész jó.
Évi 5e-t viszont megér egy normális osztott tárhely :)
7

Hát igen, nem tudom mikor

almasiweb · 2014. Jún. 7. (Szo), 19.59
Hát igen, nem tudom mikor használtad? de régen tényleg jobb volt, ennél a mostani weboldalnál nagyon sokszor állt az oldal, vagy nem bírt csatlakozni az adatbázishoz mert az halt be mikor mi. volt hogy fél napon át a nem tölthető be oldalt néztem. írtam is nekik, csak mire megnézték addigra pont jó volt a válasz is ez volt.
8

az igazából szerencse kérdése

jgege · 2014. Jún. 9. (H), 09.39
az igazából szerencse kérdése is mivel randomra tesz be egy szerverre. van amit többen használnak és jobban kihasználják, van ami kevésbé terhelt... :)
9

igen ez így van. pár éve egy

almasiweb · 2014. Jún. 11. (Sze), 12.24
igen ez így van. pár éve egy másik weboldalam is ott ment és tényleg akkor megállás nélkül. :)