ugrás a tartalomhoz

Iframe hírdetés elrejtésének tíltása

kow86 · 2011. Aug. 29. (H), 16.19
Hy mindenki!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy készülőben van egy ingyenes webtárhely ahol nem lesz reklámcsík mint pl az atw-nél van, hanem a usereknek egy iframe-et kell elhelyezniük az oldalon, na most felmerült egy olyan probléma hogy ha kiteszi az oldalára a hirdetést de úgy hogy ezt beleteszi egy div -be amit elrejt pl:
<div style="display:none"><iframe src="valami.hu/ads.php?kod=XY-123" width="200" height="400"></iframe></div> ,akkor én az admin felületen úgy látom hogy meghívódot a php script de valójában nem jelennek meg a hirdetések mert elvannak rejtve. Ennek kivédésére kérnék segítséget, ötleteket.


Előre is köszönöm.
 
1

Sehogy

janoszen · 2011. Aug. 29. (H), 16.44
Olyat tudsz csinálni, hogy az iframen belül futó JavaScript megnézi a saját méretét és ha nem megfelelő, akkor AJAX-szal visszaszól a szerver oldalnak, hogy az adott userre kézzel rá kell nézni. Egyébként ingyenes webtárhely 2011-ben?
2

ellenőrzés

Poetro · 2011. Aug. 29. (H), 16.49
A másik dolog, amit tehetsz, hogy használsz valamilyen szolgáltatást, ami lementi képként a weboldalt, és megnézed, az tartalmazza-e a hirdetésedet. Erre biztosan vannak alkalmazások, hogy ezt te magad valósítsd meg, és akkor nem neked kell egyesével kézzel végignézni, hanem időnként ráereszted a robotot. Természetesen a hirdető oldaladon ellenőrizheted, hogy ha a robotod látogat a weboldalra, akkor egy meghatározott hirdetést jelenítsen meg, ezzel megkönnyítve az ellenőrzést.