ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jún 24, 2011

Tárhely domain beszerzés

Hellhammer · 2011. Jún. 24. (P), 23.56
Üdv!

Előre jelezném: a téma ezen részéhez majdnem teljesen laikus vagyok még.

Kérdésem az lenne, hogy Ti, tájékozottabbak, mit (link, cég, stb..) ajánlanátok nekem, ha: amit szeretnék: egy www.valami.hu domain, nem túl nagy, akár elég párszáz mega, kb. 1giga tárhely, ami megbízható és korrekt; tudása php5 mysql, semmi egyéb extra kívánság.
Elsősorban szempont, hogy mivel nem profitszerzési céllal kell, azért nem akarnám a legdrágább megoldást választani, a másik dolog, persze ha van korrekt ilyen: gugliztam cégeket, és van, ahol domaint adnak csak, van, ahol tárhelyet, de kell hozzá domain, én inkább egy kényelmesebb, 'regisztrálok-utalom a pénzt-és megvan egyben' megoldást favorizálnék.

Javaslatokat, tanácsokat szívesen fogadnék, hogy hogyan, mibe érdemes belevágnom.

/azért kérdezem, mert csomó helyen láttam pl ezt az én szememmel teljesen jónak tűnő 000-kezdetű dolgot, én nem látok semmi gyanúsat, itt és más helyeken meg olvasom, hogy 'kerüldelmessziről', nem szeretnék ilyen át...ós, problémás dologba beleugrani, tényleg csak egy olcsó, közepes, korrekt céget szeretnék találni../




Felhívjuk a tisztelt olvasóközönség figyelmét, hogy ehhez a témához 2011. november 23-a után csak azok a tagok szólhatnak hozzá, akiknek legalább egy éves a regisztrációjuk és az elmúlt egy évben legalább 20 alkalommal hozzászóltak más témákhoz. - Janoszen
 

AJAX

titanium · 2011. Jún. 24. (P), 07.27
Sziasztok!

2 kéréssel fordulok hozzátok. Hogy tudnám megoldani, hogy:

1. Az oldalon lévő ONLINE regisztrált tagokat (mysql) felsoroljam?

2. valósidejű fórumot (=chat) hozzak létre, azaz a mysql-be írt üzenetet egyből lekérje a böngésző az oldal frissítése nélkül?