ugrás a tartalomhoz

Archívum - Ápr 19, 2009

PHPUnit és a konstansok

erenon · 2009. Ápr. 19. (V), 22.00
Sziasztok,

Egy olyan osztályt szeretnék egységtesztelni, mely alapvető beállításait konstansokban tárolja. A problémám az, hogy a jobb lefedettség érdekében szeretnék olyan konstansokat is beállítani, amelyek végeredményben hibás működést produkálnak. Vagy természetükből kifolyólag, vagy a környezet kegyetlensége miatt.
Ehez sajnos a konstansok újradefiniálására lenne szükség. Elfogadható megoldás ebben az esetben runkit használata? Van valami bevett gyakorlat a problémakörre?
Elgondolkoztam azon is, hogy a (tesztenként és telepítésenként)változó konstansok hibás tervezésre utalhatnak, de ezt elvetettem. Azzal érveltem, hogy a környezet bármikor visszadobhatja őket, és ezt kelzelni kell. (Egy DB rétegről van szó, a konstansokban kapcsolatinformáció van)

Köszönöm a válaszokat, tanácsokat ötleteket. Ezentúl kérem, ha valakinek van megosztható phpunit és webalkalmazásokkal kapcsolatos doksija, mely a problémásabb eseteket mutatja be, kérem ne tartsa vissza.
 

Mappa Bongeszese es letoltes

zolllee0303 · 2009. Ápr. 19. (V), 19.07
En egy mappat akarok listazni ugy ,hogy a mapaba levot tartalmat le lehessen tolteni is .Az en konyvtaramba .zip alomanyok vannak .

pl. Ez a Weboldal
 

Táblázat mögötti kép nyomtatása

halee · 2009. Ápr. 19. (V), 08.12
Sziasztok,

Egy érdekes problémára keresem a megoldást. Adott egy táblázat, ami mögött nyomtatásban egy háttérképet kéne megjeleníteni. Mivel a böngészők a háttereket nem nyomtatják, ezért úgy próbálkozom, hogy beteszek egy div-be egy képet, majd a táblázatot relatív pozicionálással rácsúsztatom.