ugrás a tartalomhoz

Archívum - Már 8, 2009

SMS küldése saját webalkalmazásból

kalamona · 2009. Már. 8. (V), 21.45
Sziasztok!

Egyáltalán nem foglalkoztam még a témával. Hogyan lehetne ezt megvalósítani? Mi kell hozzá? Olvastam olyanról, hogy sms gateway... erre van szükségem? Tényleg úgy megy ez, hogy beüzemelek egy telefont amit rákötök az sms gatewayre és az küldözgeti az smseket? Vannak erre szolgáltatók? Vagy a három hazai nagy szolgáltató kínál erre megoldást? Létezik esetleg egy api amit php alkalmazásból tudok használni az sms-ek küldésére? (pl xml-rpc, vagy soap)

Két célra is felmerült az sms-ek hasznossága. Egyrészt smsben szeretnék alerteket kapni bizonyos eseményekről, másrészről pedig szeretnék nagyobb mennyiségű felhasználónak értesítést küldeni ilyen módon. Abban bízom, hogy a "lakossági" sms küldés tarifájánál kedvezőbb feltételekkel sikerül ezt megoldanom.

Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok?

Köszi szépen előre is.
 

'popup' div fade-in background-dal

mahoo · 2009. Már. 8. (V), 18.45
Hello, segitseget szeretnek a kovetkezo koddal kapcsolatban. Hozzateszem teljesen jol mukodik addig, amig a js kod nem a head-ben vagy kulso .js fajlban van.

Nem fut le az ELSE ág!

supi007 · 2009. Már. 8. (V), 18.07
Hello,

Nem fut le az else ág és nem értem, hogy miért. Valaki szakértő vetne rá egy pillantást?
 

paypal: bankkártyás fizetést státuszát megkapom-e

cworek · 2009. Már. 8. (V), 16.16
Sziasztok!

Annyi mindent összeolvastam már a témában, de teljes a zavar bennem (is) paypal-os kártyaelfogadás kérdésében:

Tehát van egy oldalam, egyszerű buy now gombbal. A kérdésem, hogy amennyiben a felhasználó nem paypal-os, és kártyával fizet regisztráció nélkül, akkor kaphatok e valamilyen visszajelzést a paypal-tól a fizetés megtörténtéről, vagy csak a számlából deríthetem ki? Ha kaphatok, akkor melyik módon a sok közül: ha jól veszem ki, a Instant Payment Notification nem használható, nem értesít csak account-os fizetésről.
(meg ki is próbáltam, és nem kapott az ipn-es php-m hívást bankkártyás fizetés esetén a paypaltól sem cancel sem más esetben)
Kérem segítsetek! Köszönöm!
 

Kis és nagybetű megkülönböztetése

haho · 2009. Már. 8. (V), 06.05
Sziasztok!

A belépésnél vannak problémáim, mert ha egy felhasználó jelszava "jelszo", akkor a "JELSZO" vagy pl. a "jélszó" szóra is belépteti a felhasználót. És ugyanez a problémám a felhasználónévnél is.

Tehát, hogyan tudnám megoldani, hogy az input mező megkülönböztesse belépéskor a kis- és nagybetűket és az ékezetes és ékezet nélküli betűket?

Előre is köszönöm!