ugrás a tartalomhoz

A Google regisztráció ellenére sem talál rám

k_adam · 2005. Aug. 25. (Cs), 12.46
Sziasztok!

Szakértők pls segítsetek. Van egy oldalam itt:
http://ftp.datatrans.hu/~kadam

Már többször submitoltam a googlenak az urlt, készítettem sitemapet azt is sikeresen elküldtem és fel is dolgozta. A kereső mégsem ismeri az oldalam. Több hét amíg a robotok eljutnak a besubmitolt oldalra vagy mi a megoldás?
Azt sejtem, hogy egy magas rankú oldalról lenne link akkor megtalalná, de ez ugyebar nehezen megoldható.
 
1

Eljutnak a robotok

Poetro · 2005. Aug. 25. (Cs), 14.50
Hát, amíg eljutnak a robotok, az elég sok idő lehet. Főleg, hogy pl a google kezdetben ha jól tudom, bünteti az induló oldalakat. Hogy mikorra is jut el oda... hát ez függ attól is, hogy mennyi, és milyen mindőségű link mutat az oldaladra. A mindőségét a hivatkozó oldal besorolása határozza meg.
Hogy miért büntet a google? Hát például azért mert nem tudja, hogy az oldalad pont egy ilyen spammer oldal-e, amit csak pár hónap erejéig hoztak létre, hogy addig is minél magasbbra tronázzon fel a listán egy másik oldalt, vagy épp saját magát, azzal, hogy mindenfelé spam linkeket szór szét.
--------
Poetro
2

jó kérdés

Hojtsy Gábor · 2005. Aug. 25. (Cs), 15.01
Nem tudok róla, hogy a Google alkalmazásában álló olvasóink lennének, vagy ha mégis, akkor kiadnának ilyen információt. Bizony ki vagyunk szolgáltatva, a népszerű oldalakat gyakran indexelik, a kevésbé népszerűeket (újakat) ritkábban. Különben az új oldalakat nem is szereti annyira a Google. Türelemmel kell lenni.
3

<Nincs cím>

k_adam · 2005. Aug. 25. (Cs), 16.13
kösz a hozzászólásokat
4

Erdekes

Hegi · 2005. Aug. 25. (Cs), 16.21
Erdekes a temafelvetes, eppen annyira mint a gugli. Nekem peldaul volt olyan oldalam amit kevesebb mint egy het alatt megtalalt es egesz elokelo helyre (1. hely megfelelo kifejezesre) rakta, pedig igazan nem figyeltem erre. Itt a weblaboron volt cikk a temarol, ennel tobbet az ember nemhiszem hogy tehet.

//Hegi - http://blog.suxx.hu
5

Domain

Anonymous · 2005. Aug. 25. (Cs), 16.30
Nem túl szerencsés a domain - szerintem. Biztos, hogy ftp-s aldomaint kell használni?

Nagy Gusztáv
6

<Nincs cím>

k_adam · 2005. Aug. 25. (Cs), 16.49
Igen ezen én is gondolkodtam, hogy lehet-e akadály, de most rájöttem, ezzel az urlel is működik. http://www.datatrans.hu/~kadam
7

<Nincs cím>

Kérésre törölve 10. · 2005. Aug. 25. (Cs), 23.00
Nekem az előző oldalam (free tárhelyen, frames reklámmal), kb. 1 hónap alatt jutott el arra a szintre, hogy indexelje.
Viszont most, hogy indexeltem az új oldalam (mert elköltözött a régi), a linkje már bent van, ha rákeresek, de az oldalt teljesen még nem indexelte.
Szóval szerintem türelemmel kell lenni.
----------
by ChaTeve
8

<Nincs cím>

Anonymous · 2005. Aug. 26. (P), 00.01
"Azt sejtem, hogy egy magas rankú oldalról lenne link akkor megtalalná, de ez ugyebar nehezen megoldható."

Nem feltétlen nehéz megoldani. Nekem pl. hup.hu-n a regisztrált userem profiljában szerepelt az oldalam címe, ezt megjeleníti minden hírekhez való hozzászólásban.

üdv.: Zsolt
9

<Nincs cím>

Webappz · 2005. Aug. 26. (P), 16.12
Vagy, hogy magán a Weblaboron regisztrált user vagy és néha hozzászólsz 1-2 témához :-)
10

<Nincs cím>

Ralley · 2005. Aug. 27. (Szo), 01.01
Az egyébként nem túl szerencsés, hogy többször is beregisztrálod a gugliba az oldalad, mert mintha valahol azt olvastam volna, hogy a google azt is bünteti, ha vki többször beregeli az oldalát.
De mondjuk ez elég nagy hülyeség, mert mi van, ha valaki csak kib@szásból beregeli valakinek az oldalát 5x. Ugyhogy ez lehet, hogy nemigaz.