ugrás a tartalomhoz

htaccess továbbítás

Anonymous · 2005. Jún. 14. (K), 19.16
Sziasztok,

hiába kerestem, nem találtam megoldást arra, hogyan irányítsam át az IE 6-nál régebbi böngészőket másik url-re htaccess-el. tudna valaki segíteni?

köszi előre is.
 
1

Nem böngésző függő

Török Gábor · 2005. Jún. 14. (K), 19.51
Lehet, hogy az én ismereteim hiányosak, de a HtAccess egy webszerver technika, amely eképp' nem böngésző függő.

A Redirect vagy RedirectMatch kondiciókkal lehetséges a kliens átirányítása.

--
slink
http://20y.hu/
2

úgy látom nem érted

Anonymous · 2005. Jún. 14. (K), 20.01
azt tudom, hogy arra van lehetőség, hogy egyes böngészők más és más oldalra "irányítódjanak" át. nekem az nem elégséges, hogy minden IE-t átirányít, mert ezt én is meg tudom oldani. a kérdés az, lehet -e olyat csinálni, hogy csak az IE6-osnál régebbi böngészőket irányítsa át, és ha igen, akkor hogy. és fontos lenne, hogy ez a szerver beállítása legyen, ne máshol kelljen matatni.
3

Értem

Török Gábor · 2005. Jún. 14. (K), 20.24
Bocsánat, félreértettelek, most már értem, mit szeretnél. Ebben az esetben: http://www.webmasterworld.com/forum92/2354.htm

Annyit kell csupán majd tenned, hogy írsz egy kifejezést, ami adott böngésző azonosítókra szűr.

--
slink
http://20y.hu/
4

köszi

Anonymous · 2005. Jún. 14. (K), 20.27
innen már meglesz.
5

Elég gagyi megoldás

Jano · 2005. Jún. 14. (K), 20.53
Ez egy elég gagyi megoldás. Én azt szeretem ha én dönthetem el, hogy elviselem, hogy szétesik az oldal vagy indítok-e másik böngészőt vagy sem.
6

te igen

Anonymous · 2005. Jún. 14. (K), 20.58
így állsz hozzá, mert értesz hozzá. de mi van pistikével, vagy bözsi nénivel, aki annyit tud, hogy rá kell kattintani az "e" betüre, és lehet internetezni? ne magadból, hanem az átlagemberből indulj ki.
7

Más CSS talán elég

Török Gábor · 2005. Jún. 14. (K), 21.10
Annyiban egyetértek Janoval, hogy talán felesleges egy teljesen más kódot szolgáltatni böngésztőtől függően (csupán a korrektebb megjelenés végett), esetleg nem lenne elegendő egy másik stíluslap küldése?

--
slink
http://20y.hu/
8

masik kod vs ezen nem megy

Jano · 2005. Jún. 14. (K), 21.28
Attol fugg, hogy mi van az atiranyitas vegen:

Ha az, hogy csokolom az on bongeszoje oreg, regi stb es frissitsen ha be akar lepni, akkor maris elvesztetted azt a latogatot! Ha hozza nem erto usert feltetelezel akkor ilyenre az eletben nem lesz hajlando.
Ha tapasztalt user akkor meg fel is haborodik, hogy mit kepzelsz te, o mar kivalasztotta a bongeszojet es mindjart megideologizalja is, hogy miert nem frissitett stb. De lehet csak egyike a modeseknek akinek meg egy kis Opera vagy Firefox letoltes is negyedorat venne igenybe!

Ha masik kod van akkor is rossz megoldas. Magadnak csinalsz rengeteg plusz munkat! Es ha egyszer elkezdesz bongeszo szerint valogatni akkor nincs megallas, mert van jonehany.

En mindig 1 verzion dolgozom csak, az is boven eleg.