ugrás a tartalomhoz

menü fade

Anonymous · 2005. Május. 11. (Sze), 12.13
Hi! Van egy JavaScript menüm és ennek az almenüit kellene fadelni. Biztos nem nagy ügy, csak én sík vagyok a JS-hez. Ha valaki bevállalná azt megköszönném. Ha van jelentkező, elküldöm a scriptet. Fontos lenne. Köszi
 
1

Szívesen megcsinálom, így

Őry Máté · 2005. Május. 11. (Sze), 12.44
Szívesen megcsinálom, így látatlanban tudok javasolni egy css-es megoldást iehackkel. Amennyiben érdekel, szívesen küldök árajánlatot. (ha megadod az elérhetőségedet)
Maat
2

Próbálkoztam én is a

Anonymous · 2005. Május. 11. (Sze), 14.25
Próbálkoztam én is a css-es translation filterrel, de valamiért nem akarta az igazságot. A címem: ast##kukac##freemail.hu Az MSN ugyanez..., ha gondolod...
3

az nem css

Jano · 2005. Május. 11. (Sze), 17.58
Az valami IE specifikus kiegészítés és nem fog menni más böngészőn. Az opacity értékét kell szép fokozatosan valtoztatni a többi böngészőnél, mert az opacity már CSS-beli tulajdonság.

Egyébként google-ben egy gyors fade opacity keresés eredménye:
fadomatic
4

Ez így OK, ha csak egy fade

Anonymous · 2005. Május. 12. (Cs), 11.40
Ez így OK, ha csak egy fade effektet szeretnék tenni valamelyik elemhez, akkor azzal nem lenne gond. A probléma az, hogy egy már meglévő (és annyira nem is 1szerű) JS-et kellene kiegészíteni ezzel az effekttel. Ez az, ami nem megy, mert nem vágom a JS lelkivilágát. Szóval én már kísérleteztem eleget vele, de nem akarta az igazságot. Aki vágja a JS-et, annak biztos, hogy seperc alatt meglenne... Itt van a forrás script: http://halcsak.fw.hu/script/fade_script.zip

ha vki rápróbálkozik és sikerül, akkor küldje már el legyen szíves az ast##kukac##freemail.hu címre

mRszi
5

el vagy tevedve

Jano · 2005. Május. 12. (Cs), 15.34
Mar felmerul a forumban parszor, te is bele estel abba a hibaba, hogy azt hiszed helyetted megfogjak oldani a feladatot. A segitseg adas nem ezt jelenti! Kapsz tippeket merre indulj el, hogyan lehet megcsinalni de miert irna meg helyetted valaki? Foleg maganba valaszolva?

Legtobb ember szivesen segit utba igazitani a forumon masokat ha tobbet tud a dologrol mint a kerdezo, vagy ha ot is erdeklo, szamara is kihivast jelento problema merul fel akkor utanajar, megirja, hogy a kerdezonek és masoknak segitsen. De ha valaki lathatoan nem akar energiat fektetni a feladat megoldasaba, a tanulasba akkor annak nem szivesen segit senki.

Nem irtad le a neved, nem irtad meg mire kell! Ha pl egy jotekonysagi oldalt keszitesz vagy olyan temajut ami mast is erdekelhet akkor ahhoz megintcsak felmerulhet valakiben a belso motivacio es meg akar meg is irhatja a teljes scriptet, de amig nem tudni, hogy mire kell addig csak olyan valaszokat varj, mitn az elso hozzaszoloe!

Ezt a fades menut jol megcsinalni nem 2 perc! Meg annak se aki ert hozza! Csak akkor fog valaki neki allni ha valami motvialja!

Vedd ezt figyelembe!
6

Céget alapítok

halee · 2005. Május. 12. (Cs), 16.38
Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz, ha mindenki motiváció nélkül segíteni a fórumba beírt problémákon, sőt egész feladatokat oldana meg, akkor már régen alapítottam volna egy céget a weblaborra alapozva, és csak minden reggel kiosztanám a különböző témájú fórumokba a feladatokat, azt esete meg átnézném a megoldásokat, hogy melyiket szeressem... :)
7

Sorry. Mint már említettem

Anonymous · 2005. Május. 13. (P), 14.27
Sorry. Mint már említettem nem vagyok toppon JS téren és nem is egy teljes scriptet kértem, csak egy kis belepiszkálást. Azt hogy mennyit foglalkoztam a dologgal azt ne tudjátok már jobban, mint én. Azért fordultam hozzátok, mivel nem találtam használható megoldást. Mindenki eldöntheti magában, hogy tud-é ebben segíteni vagy nem. Az biztos, ha lenne olyan dolog, amit az én tudásommal meg tudnék csinálni, azt megcsinálnám. Úgy látszik ezzel nem a többséget erősítem. A motivációról meg csak annyit, hogy nem ragaszkodtam ahhoz hogy valaki ingyen csináljon nekem valamit, amiből én hasznot húzok. Azért adtam meg a linket, hogy aki kedvet érez hozzá az nézze meg és a többit megbeszéljük. Az hogy mire ill. hova kell az maradjon az én dolgom.
8

Fogalmaz tisztan

Jano · 2005. Május. 13. (P), 15.21
Akkor meg fogalmazz pontosabban, hogy akar fizetnel is (esetleg megjelolve hogy mennyit er meg neked), vagy tedd a munka topikba!
Egybol teljesen korrekt kerdes lesz!