ugrás a tartalomhoz

Archívum - Jan 7, 2015

EMail kliens az adminon

janoo · 2015. Jan. 7. (Sze), 13.47
Helló Mindenkinek!

Arról szeretném kikérni a véleményeteket, hogy szerintetek milyen hátrányai lehetnek, ha a levelezést behúzom az adott weboldal admin felületére?!

Merthogy egyébként elég "gáz", hogy eladsz egy weboldalt amihez persze van admin felület is, tehát 1 felhasznév és jelszó,
de ha a kedves ügyfél levelet szeretne írni a valami##kukac##domain.hu céges email címéről, akkor be kell lépnie a szerver email kliensébe, ami persze +1 felhasznév és jelszó

nomeg más felület, akkor azt megint hogy kell kezelni...

sokkal kényelmesebb megoldás lenne az ügyfél részéről, ha a levelezését is az admin felületről tudná intézni

csakhogy ilyet én még nem láttam... ennek oka lehet??
de ugye az IMAP segítségével ez könnyedén megvalósítható, így neki is álltam,
de kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ez pusztán lustaság a webstúdiók részéről, vagy valamilyen technikai hátulütője van a dolognak?!

válaszotokat, meglátásotokat előre is köszi, Janoo
 

Irányváltás

Hidvégi Gábor · 2015. Jan. 7. (Sze), 13.17

A HTML alapú adattárolás és -megjelenítés számtalan gonddal küzd, ráadásul nagyon kevés olyan fejlesztő vagy döntéshozó van, aki komolyabban foglalkozna velük. Álljon itt egy lista a legsúlyosabbakról, s végül arról, hogyan lehetne a mostani spirálból kikeveredni.

fb borítókép szerkesztő program

Radon · 2015. Jan. 7. (Sze), 10.37
A weboldalamra szeretnék én is betenni olyan editort, amit képfeltöltés után tudsz használni, hogy méretre igazítsd a képedet. ilyen a facebookon a borítókép szerkesztő is. Tud valaki ilyen programot?

köszi