ugrás a tartalomhoz

Archívum - Már 21, 2014

Kis forgalmú Drupal 7 tárhely?

jjdrupal · 2014. Már. 21. (P), 19.40
Sziasztok!

Igen, azoknak, akik a drupal.hu-t is figyelik, ismerős lehet a zseniális témám, de engedjétek meg hogy Tőletek is megkérdezzem! Szóval a probléma az, kis forgalmú szakmai weblapot szeretnék indítani, Drupal 7 alapon. Napi legfeljebb néhány látogató, egy kicsi, lassan csordogáló fórum, letölthető szakmai anyagok, főoldalon egy-két naponta frissülő hírek, nagyjából ez az elképzelés.

Személyes tapasztalatok, vélemények, észrevételek? (Linkekkel.) Látom, hogy pl. a drupal.hu-t a hoszting.com csinálja, nekem az a havi 4000 Ft-os ár sok amit kérnek, egy ilyen kicsi weboldalhoz nem is kell ilyen erejű szolgáltatás. Évi nettó 10000 fölé túl sokkal nem szeretnék menni költségben...
Köszi
 

prepared statements

lord · 2014. Már. 21. (P), 15.19
Sziasztok!

Gondoltam,megkérdezem,hátha tudtok valamit róla. Magyar leírást keresek a prepared statements témakörről. Hogy keressem egyáltalán? Van ennek valami magyar neve? Van magyar könyv ami leírja az alapoktól? Jól jönne valami leírás, hogy mi ez, hogy működik és hogy tudom a -nem objektum orientált- kódomban lecserélni az összes mysql dolgot erre. Gondolom,ilyen részletes leírás nem lesz, de bízom azért benne, hogy megértem a működését. Azért lenne jó magyar leírás,mert, bár tudok angolul,a php.net-es leírások felét nem értem a szakszavak miatt.