ugrás a tartalomhoz

Archívum - Aug 14, 2001

thanx

tn · 2001. Aug. 14. (K), 23.32
Időközben megoldódott egy másik fórumban leírták mit csesztem el.
Ez volt a hiv:
<a href="?act=index&id=3"target="_blank">
és ez lett belőle:
<a href="index.php?act=index&id=3"target="_blank">
Azért köszönöm, tn
 

A nap linkje: asCMS

Granc Róbert · 2001. Aug. 14. (K), 17.40
Az asCMS egy újabb, egyelőre még "gyermekcipőben járó", ám ígéretes tartalomkezelő rendszer - és a szerzője a neve alapján ítélve magyar (még ha az e-mail címe liechtensteini is :-)... Az asCMS PHP és MySQL alapú, objektumorientáltan programozott. A HTML kódot .tpl sablonfájlok tartalmazzák, nagyfokú rugalmasságot biztosítva a dizájnnak.

Egyelőre a 0.0.3 változat tölthető le a honlapjáról, nem nyújt sok funkciót, de ígéretes kezdeményezésként reméljük, érdemes lesz majd nyomonkövetni későbbi fejlődését...

Honlap: http://www.linuks.net
 

Liszenszelési lehetőség PHP-s oldalaknál - PHP Protect 1.00

Anonymous · 2001. Aug. 14. (K), 09.37
Egy érdekes "termékre" akadtam a minap a Freshmeat.net-en. A PHP-s oldalaid liszenszelési lehetőségét adja a PHP Protect 1.00-as verziója:

"Regisztrációs kulcsokkal védheted meg PHP-s programjaid. A programod adott domain-névhez vagy adatbázisnévhez kötheted, vagy lejárati dátumot adhatsz nekik. A phpProtect segítségével kipróbálási regisztrációs kódokat generálhatsz, amely segítségével az ügyfeleid adott ideig használhatják a terméked. Miután megvásárolták azt, "teljeskörű licenszet" generálsz nekik, amellyel korlátozás nélkül futtathatják a programot. A phpProtect a tökéletes megoldás arra, hogy az ügyfeleid kipróbálják a fejlesztésed eredményét annak veszélye nélkül, hogy azt más szerverre "másolják", vagy hogy nem fizetik ki a munkád. A phpProtect a Zend Optimizer futását igényli a működéshez."

Link:A PHP Protect oldala