ugrás a tartalomhoz

RSS megint!

kmm · 2005. Jan. 12. (Sze), 13.36
A bologmarkokban kernek icipici fejlesztest:

Egyik:
ha nincs beallitva hogy legyen alairasa annak aki irja a bejegyzest (forum,blog,hozzaszolas stb) akkor tegye mar oda az aljara, hogy:
--
Ezaneve

mert sokan nem irnak ala, es nem jo...

Masik:
Az url-eket a blogmarkokban ne ...-ozza mert nem igazan kattinthatoak (az lenne a jo, ha kb azt jelenitene meg hogy: ebbol: [urI=url]nev[/url] ezt: nev ( url )

koszonom :-)
 
1

sőt

Poetro · 2005. Jan. 12. (Sze), 17.41
Én is támogatnám, hogy vhogy magába az RSS-ben legyen benne hogy ki is írta az illető elemet. Igazából bármilyen formában jó lenne megjeleníteni, a (CC) nem követel meg ilyet? Vagy az RSS-re nem vonatkozik? Persze pontsan még nem olvastam végig, hogy mit jelenet és hogyan is működik a Creative Commons licensz, de mintha tartalmazott volna ilyet, ha jól emléxem... de lehet, ez rátok, illetve az RSS-es médiumra nem vonatkozik.
Meg a másik javaslatot is támogatnám, már csak kényelmi szempontokból is.
--------
Poetro
2

s/blogmark/rss/

Hojtsy Gábor · 2005. Jan. 12. (Sze), 18.09
Nem ezt a transzformációt alkalmazva kellene értelmezni a kérésed? Különben nincs értelme. Vagy én nem értem. Mert a blogmark linkek RSS-ben nincsenek ...-ozva, a masik meg nem csak a blogmark RSS-re vonatkozna, kulonosen, hogy csak leginkabb hozzaszolasokrol beszelunk, meg felhasznaloi tartalomrol.
3

felhasználói tartalom

Poetro · 2005. Jan. 12. (Sze), 18.36
Jelenleg én is felhasználói tartalomra gondoltam, mert nemrég volt egy fórum hozzászólás, és elég furán nézett ki a '...'-okkal a közepén.
--------
Poetro
4

jovanna rss...

kmm · 2005. Jan. 12. (Sze), 19.39
kicsit faradt vagyok.
--
üdv: kmm...