ugrás a tartalomhoz

Code Igniter vs GoDaddy.com

tzs · 2008. Aug. 6. (Sze), 19.48
Hello!

Szeretném a segítségeteket kérni, egy olyan problémában, hogy Code Igniter 1.6 php framework-ben fejlesztett oldalamat egy www.godaddy.com-on hostolt ftp alatt működésre bírjam. A probléma az, hogy a godaddy nem szereti az olvasható url-eket (amúgy ezt nem is értem, lassan 2009-et írunk). Alapból az oldal megjelenik, de amikor oldalt vált, egy foirmon keresztül azt írja ki, hogy "No input file specified."

Utánanéztem a CI fórumban, de alapvetően nem vágom a .htaccess parancsokat így fogalmam nincs mit kéne bele írni. Gyenge próbálkozásaim eredménye az lett, hogy internal server errort, vagy egyszerűen semmit nem írt ki a böngésző. Ebből gondolom hogy a .htaccess működik (mondjuk ezt a szolgáltató irja is).

RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*) index.php?/$1

Ezt találtam a CI fórumon (http://codeigniter.com/forums/viewthread/81894/), de ezzel sem működik.


Előre is köszi.

Üdv
tzs
 
1

Amit már elmondtam

janoszen · 2008. Aug. 6. (Sze), 20.32
Na, akkor hogy dokumentálva legyen, amit elmondtam már magánban is:

Elsőre úgy néz ki, mintha FastCGI futna a szerveren és nem kizárt, hogy a CI nem szeret FastCGI-n futni. Próbáld meg azt, hogy ráadsz viszonylag sok jogosultságot az index.php-ra (pl chmod 0777), mert lehet hogy a FastCGI futtatónak nincs jogosultsága olvasni. Egyéb próbálkozásom az lenne, hogy föltenni egy mezei PHP fájlt, hogy az lefut-e. Sajnos a FastCGI debugolásában csak a syslog igazán nagy segítség és azt 99%, hogy nem éred el.
2

nemnyert

tzs · 2008. Aug. 8. (P), 01.14
kipróbáltam amit mondtál, de sajnos nem segített:/ továbbra is fennál a probléma
3

Akkor support

janoszen · 2008. Aug. 8. (P), 08.22
Ha egy sima PHP fájlt sem sikerült elindítani a fentieknek megfelelően, ami echo "hello world";-et művel, akkor írjál a customer supportnak, mert ezt nem fogjuk tudni itt megoldani. Nem kizárt hogy a FastCGI beállítások el vannak kefélve.