ugrás a tartalomhoz

Webconf 2008 előadás anyagok?

carstepD · 2008. Május. 26. (H), 17.56
Üdv Mindenkinek,

tudja valaki, hogy elérhető bármilyen anyag a web konferencia 2008-ról? Bár regisztráltam, de nem kaptam értesítést, honnan lehet letöltnei az előadások videóanyagát vagy jegyzet kivonatot, ha lehet. Sajnos családi körülmények miatt nem sikerült elmennem :(

Üdv
Sanyi
 
1

türelem.

solkprog · 2008. Május. 26. (H), 21.19
Szerintem (szinte biztosan) a webconf oldalára fogják majd felrakni az anyagot. Csak hát gondolom nincs idejük a szervezőknek.
Bár megjegyezném hogy attól függetlenül hogy nekem volt szerencsém elmenni az eseményre, (én is) szívesen letölteném (már ma) azokat az előadásokat amelyekre nem sikerült beülöm. (párhuzamosan zajlottak az előadások)
2

Volt már jobb is

szaky · 2008. Május. 26. (H), 21.39
Hát, a webconf honlapja sajna idén elég lassú. Az időrendi program is az utolsó pillanatban került fel, és az anyagoknak is rég fent kellene lennie. Mondom ezt azzal együtt, hogy maga a conf jó volt.
3

Sajnálom

carstepD · 2008. Május. 26. (H), 22.02
Hát én is sajnálom, hogy nem vettem részt, többen is jó véleménnyel voltak róla. Reméljük az anyag mihamarabb kikerül letöltésre. :-)

Üdv
Sanyi
4

védeném őket

solkprog · 2008. Május. 26. (H), 23.09
Tény hogy elég lassan frissül az oldal de meg kell védjem őket mert mikor írtam nekik hogy "légyszíves tegyétek fel azt hogy mikor kezdődnek az előadások hogy tudjam mikorra kell felérnem Pestre" (vidéki vagyok) másnapra feltették a teljes időrendi programot.

Egyetértek veled abban hogy a conf tényleg nagyon jó volt, de hát igen az oldal naprakészsége olyan amilyen.
5

Én is

szaky · 2008. Május. 26. (H), 23.29
Én is így voltam: mikor teljesen kétségbeestem, hogy nincs semmi időrendi program, írtam nekik egy emilt. Ezután fél nappal került ki. Szóval valszeg ekkor már igen sokan panaszkodtak ez miatt.
6

Anyag már az SVN-ben

tolmi · 2008. Május. 27. (K), 18.15
Kedves Hölgyek és Urak!

Az anyag már az SVN-ben, szerintem csupán elfelejtődött a kirakása. Bízom benne hogy hamarost megoldjuk a dolgot!

Köszönjük szépen a pozitív visszajelzéseket is. Jó tudni hogy érdemes volt megrendezni.
7

Elérhető

tolmi · 2008. Május. 27. (K), 19.24
Thx to Heilig Szabi a fóliák (már amelyekhez küldtek az előadók) elérhetőek. Ha valakinek kihagytam volna a fóliáját (alaposan végigtúrtam, de sosem lehet tudni) az jelezze kérem.