ugrás a tartalomhoz

szolgáltató a jelszómat kéri upgrade-hez

grandvoyager · 2008. Feb. 7. (Cs), 22.45
Helló!

Amerikai szerveren levő oldalamnál upgrade-elni szeretnék, és ennek folyamatát e-mailben tárgyalom az emberkével. Azt hiszem a c-panel jelszómat kéri hozzá. Ezt szokták kérni? Nem adnám oda szívesen.
A szolgáltató amúgy cnet referenciával rendelkezik (legalábbis odatette a honlapra a képet, de azt hiszem a cnet honlapján is láttam a megerősítést). Eddig nem volt velük baj.

Szóval odaadhatom a jelszót?
 
1

E-mail-ben semmiképp

janoszen · 2008. Feb. 7. (Cs), 22.48
Sztem e-mailben semmiképp. Max valami webes formos megoldással.
2

Hát azt nem tudom hogy kellene.

grandvoyager · 2008. Feb. 7. (Cs), 22.51
Hát azt nem tudom hogy kellene. Amúgy www.hostican.com a szolgáltató.
Az is lehet h rosszul értettem mit írt:
"Please update me with your cPanel password"
3

Szerintem!

s_volenszki · 2008. Feb. 7. (Cs), 22.59
Szerintem nem azért kell neki a jelszó, mert nem tud nélküle upgrade-lni, hanem azért, hogy ha elkészül a frissítés, minden beállítást visza tudjon állítani a jelenlegire. Én is vittem már át egyik szolgáltatótól a másokhoz úgy ügyfelet, hogy nem vett belőle észre semmit. De előtte egyeztetnem kellett vale az ftp és email jelszavakat.

Kérdezz rá! Ha az upgrade nem kockáztat adatot (adatbázist, www könyvtárat), mond neki, csinálják és ha kész küldjék az új jelszavakat.

s_volenszki
4

WHM, SSH, Virtuozzo

grandvoyager · 2008. Feb. 9. (Szo), 01.17
Kész az upgrade VPS-re. Az elmúlt 24 óra beállításai és a közben feltöltött tartalmak elvesztek, de ez nem vészes, csak kevés volt. Viszont írták emailben, hogy van WHM-em, SSH-m és Virtuozzo-m is. Ezek micsodák? Nem vagyok szerver-üzemeltetésben járatos, csak az eddigi Cpanel-emet szokat meg. Kérdeztem tőlük, hogy mostantól én felek-e a szerveremért, és hogy az eddigi cpanel-omat használjam-e. Gondolom ezek az újak akkor kellenek, ha én akarok kiadni másnak tárhelyet. Vagy amúgy is?