ugrás a tartalomhoz

Weblabor regisztráció törlése

Fraki · 2007. Szep. 29. (Szo), 09.10
Sziasztok, hogy tudom törölni a regisztrációmat innen?

Kerestem a "weblabor regisztráció törlése" szavakra, sikertelenül.

Valamit nagyon nem veszek észre?

Köszi.
 
1

Nem lehet.

janoszen · 2007. Szep. 29. (Szo), 11.12
Tudtommal nincs implementálva a fícsör.
2

ne lépj be...

zila · 2007. Szep. 29. (Szo), 11.36
... és kész :)

Csak az adminok tudnak törölni.
3

ismeros

ErdosJ · 2007. Szep. 29. (Szo), 12.15
az egyik adminnak nem is olyan regen irtam a temaval kapcsolatban.
azt a valaszt kaptam, hogy itt nem szokas a felhasznalokat torolni. es ha egy felhasznalot torolnenek, akkor a vele kapcsolatos tartalmakat is torolni kene (mert pl az "x irta" szovegek ertelmuket vesztenek..)
puff.
4

Két válasz

vbence · 2007. Szep. 29. (Szo), 12.47
A személyes adataid védelmében biztos ki tudják nullázni az adatlapodat, mailcímedet, jelszavadat.

Ami a nicket illeti az szerintem a hozzászólások szerves része. A hozzászólások törlésének témája pedig megér ey új fórum témát, tekintve, hogy nincs egyértelműen definiálva a Weblabor jogi nyilatkozatában a kérdés, viszont igen problémás lehet.
5

regtörlés

Fraki · 2007. Szep. 29. (Szo), 19.07
Hát akkor nincs menekvés...

Szvsz elég alapvető funkcióról beszélünk, nekem a többi kérdés apróság, ami nem is igazán érdekel. Tőlem ott maradhat a nickem a hozzászólásokban, csak lehetőleg ne linkeljen sehová, vagy ha igen, akkor csak egy "törölt regisztráció" feliratra (á lá iwiw). És ne tudjak belépni, és semmilyen információ ne legyen rólam, ergó legyek törölve.
6

Miért?

janoszen · 2007. Szep. 29. (Szo), 20.11
Miért szeretnéd hogy az összes adatod eltűnjön? A neveden kívül semmi nem férhető hozzá, az e-mail küldést meg ki tudod kapcsolni.
8

nem ugyanaz

Fraki · 2007. Szep. 30. (V), 00.14
Elvi vetülete is van a dolognak (a gyakorlati mellett). Ha valahova feliratkozom, akkor onnan tudjak is leiratkozni. Így megy ez mindenhol. Kidobni a tévémet nem ugyanaz, mint soha többé nem bekapcsolni (ill. ezt elhatározni).

(De tartok tőle, hogy itt inkább gyakorlati akadálya van, de ez csak feltételezés.)
7

Regisztráció törlés menete

Török Gábor · 2007. Szep. 29. (Szo), 22.29
A regisztrációd "törlését" te magad is meg tudod tenni:
9

Még valami...

janoszen · 2007. Szep. 30. (V), 00.49
Még valamit meg kell tenned. A jelszó változtatásnál lefejeled a klaviatúrát és megnyomod az entert (és persze nem nézel oda). :D

Egyébként érdekes helyzet állna elő, ha a WL kapna egy ügyvédi felszólítást a törlésre... :) (Az e-mail cím miatt.)
10

:)

Fraki · 2007. Szep. 30. (V), 03.34
igen, a jelszót még valahogy meg kell oldani :)
11

Jóóóóóó

janoszen · 2007. Szep. 30. (V), 12.52
Jóóóó a neveddd.. :D (Köszi, olyan jót nevettem. :D)
15

semmi gond

Hojtsy Gábor · 2007. Okt. 1. (H), 00.22
Semmi gond, azt könnyen meg tudtam oldani, hogy ne tudj többet belépni. Bár azt nem értem, hogy ha törölni akartad magad, akkor miért küldtél be hozzászólást azóta is, de most már legalább teljesült a vágyad, hogy ne tudj többet eddigi felhasználóddal részt venni ebben a közösségben, örüljünk, jajdejó.
18

visszaállítva

Hojtsy Gábor · 2007. Okt. 2. (K), 18.09
Email váltásunk után Fraki kérésére visszaállítottam a felhasználóját.
12

adatvédelem plusz jogi nyilatkozat

Hojtsy Gábor · 2007. Szep. 30. (V), 19.21
Az adatvédelem oldalunkon remélem világosan le van írva, hogy a felhasználói neveden és email címeden kívül minden adatod megadása önkéntes. Ezeket mind szerkeszteni/törölni is tudod.

A jogi nyilatkozat oldalunkon remélem világosan le van írva, hogy a Weblaboron megjelenő minden tartalom Creative Commons Attribution NonCommercial ShareAlike 2.0 licence szerint érhető el. Ez jogot ad nekünk arra, hogy az általatok előállított tartalmat a nevetek feltüntetésével "használjuk". Magyarul amikor beviszel egy tartalmat a Weblaborra, akkor a Weblabor fenntartóinak pont olyan jogokat adsz, mint bárki másnak a világon. Tehát a beíráskor használt névvel felhasználhatjuk a tartalmat, magyarul jogunk van fenntartani a tartalmakat, amiket bevittél a rendszerbe a névvel, amit ehhez használtál. Ez különben nem a mi érdekünk, hanem a közösség érdeke. A nyilvános fórumot, levelezőlistákat és hasonló erőforrásokat saját épülésedre, okulásodra, szakmai előnyszerzésre, stb. használod fel, a közösség pedig azt kapja vissza, hogy így egy tudásbázis épül fel, amit mi lehetőségeinkhez képest igyekszünk fenntartani. Ezért éri meg ezt a rendszert üzemeltetni.

Ps: az, hogy a Weblaboron a felhasználói név szerkeszthető, sajnos egy kis hiba (nem egészen korrekt a licencel való kapcsolata annak, hogy a feltüntetendő név változhat), ezt azonban korrigálnunk kellene, nem lesz mindig így.
13

én azért csöndben örülök

Marcell · 2007. Szep. 30. (V), 21.29
Viszont nekem most ez pont jól jött... Már régóta meg akartam változtatni, csak azt hittem ilyet biztos nem lehet (elsődleges azonosító). De sokszor zavart, amikor azt írták, hogy "mrc azt írta, hogy". Van nekem rendes nevem is, csak anno nem tudtam megadni. Ismerősök se "mrc"-nek hívnak...
14

és kezdetét vette...

vbence · 2007. Szep. 30. (V), 21.38
a nick-változtató hullám :)
16

Pedig

Joó Ádám · 2007. Okt. 1. (H), 21.35
Az sokkal érdekesebb volt :)
17

már nem lehet

Hojtsy Gábor · 2007. Okt. 2. (K), 00.49
Már nem lehet felhasználói nevet változtatni. Ennek így kellett volna lennie a kezdetektől fogva.