ugrás a tartalomhoz

PostNuke MAGYAR DOKSI

szolo · 2002. Aug. 13. (K), 23.37
Igazat bevalva ma találkoztam először a témával, úgyhogy egyelőre csak sejtem, mi is ez az egész. Tartalomkezelő rendszer... rendben, de hogy kell installálni, programozni, használni... Szóval még az elején vagyok, így ha tudnátok ajánlani valami magyar doksit a témához, vagy ha el tudnátok inditani valamilyen irányban, nagyon hálás lennék.
 
1

Re: PostNuke MAGYAR DOKSI

kempelen · 2002. Szep. 4. (Sze), 15.20
Mgyar doksi ugyan sajnos meg nincs, de mindenkeppen toltsd le a magyar nyelvi csomagot, amivel a telepites egyszeruen magyarul vegezheto, es szerencses esetben (lasd a readme a csomagban) akar teljesen magyar site-ot keszit neked azonnal.

A legfrissebb csomagokat mindig a postnuke.labs.ro-n talalod, ahova tervezzuk magyar dokumentacio publikalasat is (csak meg nem volt idonk eleget irni).

Kempelen
2

Re: PostNuke MAGYAR DOKSI

Harder · 2003. Május. 16. (P), 11.43
Sziasztok!

Remélem nem haragszik meg senki ha beteszek 2 linket (ami kicsit reklám is), de van a honlapomon 2 olyan leírás, ami szerintem maximálisan illik ebbe a fórumba. :) (ha mégis baj, majd úgyis kimoderálja valaki :) )

PostNuke portál (CMS rendszer) telepítése
http://www.gyik.com/index.php?option=articles&task=viewarticle&artid=62&Itemid=3

PostNuke portálrendszer használati útmutató
http://www.gyik.com/index.php?option=articles&task=viewarticle&artid=114&Itemid=3

További jó portálépítést mindenkinek :)
3

Re: PostNuke MAGYAR DOKSI

Granc Róbert · 2003. Május. 19. (H), 11.35
Egyáltalán nem baj, sőt köszönjük a hivatkozásokat! Viszont ez a dög fórummotor az egyik & jelet automatikusan &-pá alakítja, úgyhogy felhívom mindenki figyelmét, hogy a kattintás után javítsák ki az url-ben ezt a hibát!

Robi
4

Re: PostNuke MAGYAR DOKSI

Harder · 2003. Május. 19. (H), 15.17
Thx :)