ugrás a tartalomhoz

openwebmail gondok

Anonymous · 2006. Okt. 24. (K), 23.17
Üdvözletem!

Nem tudom igazán kategorizálni a gondomat, ami a következő:
A probléma az openwebmaillel van. Több gépen próbáltam bejelentkezni egy openwebmail felületre, de előfordult, hogy néhány gépen még a login odal sem jelent meg, lap nem jeleníthető meg címszó alatt. Viszont egy másik gépen, amin elvileg minden beállítás ua, simán meg tudtam jeleníteni, és be tudtam jelentkezni.
A kérdésem az lenn, hogy mi lehet ennek az oka? Valaki találkozott már ilyennel?
Már próbáltam az előzmények törlésétől kezdve a Java virtual machine cseréjén át mindent, de ua az eredmény. Egyik gépről megy, másikról nem. Egy tippet is megköszönnék, hogy merre induljak el. Az ssl-el nincsenek böngésző gondok, mert más ssl oldalt simán működik.

Köszi a segítséget előre is!
Anty
 
1

Bejővő levelek

bssystem · 2007. Szep. 12. (Sze), 23.40
Tisztelt felhasználok!

Szeretném a segítséteket kérni egy probrémában. Feltelepítettem a openwebmailt és remekül mükődik is egy bizónyos szinten de valahogyan nem jeleniti meg a bejővő leveleket pedik a szerveren ott vanak.
ellérés: http://domainellato.eu/openwebmail
felhasználo test##kukac##domainellato.eu
jelszó: test

a /var/mail/domainellato.eu/info@domainellato/new mapába be érkeznek a levelek de a rendszer nem jeleniti meg aki tudna segiteni az kérem jelenkezen a info##kukac##bssystem.net msn cimen
2

a fórum szabályai

gex · 2007. Szep. 13. (Cs), 10.47
1. minden új problémának új témát szoktunk nyitni
2. megpróbálunk helyesen írni (segítséteket, mükődik, bizónyos, ellérés), ha ez nem az erősségünk, akkor például letöltünk egy magyar szótárt a https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:3 oldalról és beállítjuk a helyesírás-ellenőrzést (firefox 2-ben eszközök/beállítások/haladó/általános/helyesírás-ellenőrzés bekapcsolása)
3. nem e-mailben/msn-en/skype-on kérünk segítséget, hanem itt a fórumon, hogy később mások is megtalálják a megoldást

ezzel kapcsolatban érdemes elolvasni a fórumhoz kapcsolódó irányelveket.

további sok sikert az oldal használatához!