ugrás a tartalomhoz

Mi van a weblaborral?

Lacasrac · 2020. Szep. 10. (Cs), 08.51
http://weblabor.hu/munka

Miert 2017-es a legujabb post? Meghalt az oldal?
Erdekes modon a forum meg mukodik...?
 
1

A fórum az egyetlen, ami még

mind1 valami név · 2020. Szep. 10. (Cs), 09.28
A fórum az egyetlen, ami még haldoklik. A többi rész rég döglött. :(
Szerintem mindenki, aki foglalkozott valamennyire a megújítással, rájött, hogy hiányzik a motiváció. Három-négy ember kedvéért egy komplett új oldalt összerakni.
De ez csak tipp, magamból kiindulva.
2

Valami ilyesmi szerintem is.

Arnold Layne · 2020. Szep. 10. (Cs), 15.05
Hasonló dolgon csúszott el a dolog szerintem is. Nincs igény egy ilyen kis oldalra. Leginkább amióta van Stackoverflow, meg a többi QA fórum, minden másra pedig csinálnak csoport a fészbúkon. Ingyen. Szóval szép volt, jó volt, ennyi volt. Naponta még azért idenézek, de az esetek többségében ez fél percnél is kevesebb idő alatt megvan.
3

Nálam tervben van még mindig,

inf · 2020. Szep. 10. (Cs), 22.26
Nálam tervben van még mindig, hogy összeszórok valamit rá, de valóban nem vagyok túl motivált, sőt inkább erősen alulmotivált vagyok. Nem tudok semmit a többiekről. Volt egy találkozó, amin összesen hárman voltunk, de már az is több éve lehetett...
4

2 éve volt

Pepita · 2020. Szep. 11. (P), 06.59
Ebben szerintem - egyedül - mindenki alulmotivált, és sajnos 2 éve is az volt a fő gond, hogy amíg csak véleményt cseréltünk, hogy ki mit tart fontosnak, addig 10+ ember hallatta a hangját, amint fejlesztésre került a sor, a többség eltűnt.
Nagyobb baj, hogy nem az "összeszórom" a nehéz, hanem a folyamatos üzemeltetés, a tartalmak...
Mondom ezt úgy, hogy 2 éve kissé ágyúval kezdtünk lőni a verébre, annyi mindent akartunk és annyira profin. Ami nem baj, de ettől is befulladt.
Az is érdekes, hogy azo(kon) a találkozón másik 3 ember volt, mint akik a Githubon (szintén hárman). Előbb magunkkal kéne tisztában lenni, tudni kéne összedolgozni, egy embernek ez sok. Mármint az üzemeltetés, tartalom gyártás.
5

Én nem számítok extrém

inf · 2020. Szep. 12. (Szo), 00.40
Én nem számítok extrém forgalomra. Az infrastruktúrát, moderálást tudom csinálni, amíg ennyire kicsi. A tartalom gyártásra nem nagyon van időm. Most információbiztonságot tanulok, abban talán tudok valami összefoglalót írni, de azt is csak hónapok múlva.
6

Tartalom

Pepita · 2020. Szep. 14. (H), 08.46
A tartalom gyártásra nem nagyon van időm.
Igen, ez a legjobban időigényes, és kb senkinek sincs rá (elég) ideje.
Azért ha csinálsz valamit, szólj, amiben - amennyire tudok, segítek. :)