ugrás a tartalomhoz

Könyvesbolt angol nyelvű szakkönyvekkel

kovacsxjanos · 2006. Aug. 2. (Sze), 13.28
Sziasztok!

Tud valaki olyan könyvesboltot Magyarországon, ahol árulnak (kurrens) angol nyelvű számítástechnikai könyveket? Esetleg rendelnek?

Vagy még mindig gazdaságosabb rendelni az amazonról? Szerintem az amerikai amazon a legolcsóbb, de azért postaköltséggel nem a legjobb. Pdf-et nem szeretnék venni.

Ti honnan rendeltek / hogy csináljátok?
 
1

interbook, swsbooks

Hodicska Gergely · 2006. Aug. 2. (Sze), 17.54
Én most innen kaptam vissza a legjobb ajánlatot: http://interbook.hu, de menet közben már megrendeltük a könyveket a http://swsbooks.hu, de ők is nagyon korrekt árat és szállítási időt mondtak. Mindekét esetben egy kb. 1 hete megjelent könyvet 2-3 belül szállítanank. De egy ismerősöm szokott simán az amerikai amazonról rendelni, és még nem volt semmi gondja. A librotrade.hu-tól viszont egy rabló ajánlatot kaptunk vissza, őket nem ajánlom (egy könyv majdnem anyiba lett volna, mint a kettő, majdnem egy 10-essel drágább volt, mint a másik két említett helyen).


Felhő
2

swsbooks

Hojtsy Gábor · 2006. Aug. 2. (Sze), 22.25
Nekem is jó tapasztalatom van az swsbooks szolgáltatásaival, jópár könyvet vettem már náluk. Elvileg a Kiskapunál is van (volt?) idegen nyelvű könyvrendelés, de a honlapon nem találom sehol...
3

Kiskapu

kisstoth · 2006. Aug. 3. (Cs), 00.03
Sajnos a magyar és az angol nyelvű könyvek nincsenek szétválasztva. Részletes keresésnél sem tudod beállítani, hogy csak az angol nyelvűeket listázza (a magyart be tudod).
4

amazon

kovacsxjanos · 2006. Aug. 3. (Cs), 09.07
Köszi a tippeket! A SoftWare Stationnél tényleg megtaláltam amit szerettem volna, de mivel nem sürgős, amazon.com-ról lett megrendelve. A .com sokkal olcsóbb mint az európai amazonok (.de, .co.uk), mondjuk listaár-37%. A legolcsóbb international shipping nekem mindig ideért 2 hét alatt, még karácsonykor is. A szállítás mondjuk egy 70 dolláros (4 könyv) rendelésnél 21 dollár, szerintem ilyen tételben már megéri. Mondjuk egy példa: Ruby for Rails, 28,32 dollár, erre jön 5 dollár szállítási költség ~7200 HUF. Ez alá elég nehéz menni egy könyvesboltnak, de néha azért a sebességért / azért hogy kezembe tudjam venni vásárlás előtt - fizetnék többet.
5

szállítási idő

kovacsxjanos · 2006. Aug. 14. (H), 12.44
Még csak annyi, hogy azt vettem észre, hogy normál szállítással szinte mindig 10 nap alatt érnek ide a könyvek (szemben a jelzett sok hetes szállítási idővel).