ugrás a tartalomhoz

Állás keresés-kínálás cím

sly · 2016. Jan. 9. (Szo), 04.34
Szerintem kordában kellene tartani a címeket. Csak nagybetűs kiírás előnyhöz vezet a többiekkel szemben, holott mindenki ugyan annyit fizetett érte. Egy moderálás ráférne.

Amúgy mi alapján kerülnek ki? Ki engedélyezi? Ezzel kapcsolatban nem láttam infót a beküldéskor.
 
1

Csak nagybetűs kiírás

Joó Ádám · 2016. Jan. 9. (Szo), 06.32
Csak nagybetűs kiírás előnyhöz vezet a többiekkel szemben, holott mindenki ugyan annyit fizetett érte.


Így van, egyikük sem fizetett érte.

Egy moderálás ráférne.


Vagy két éven keresztül szerkesztettem minden megjelenő álláshirdetést. Helyesírás, nyelvtan, stilisztika, szerkezet, formázás, szakmai hibák. Naponta akár egy óra is elment vele.

Soha, egyetlen hirdetőnél nem tapasztaltam pozitív változást későbbi hirdetésekben. Van, aki felháborodik, mert nem jelenik meg, vagy módosítással jelenik meg a hirdetése, ami nem felel meg a beküldéskor külön kattintással elfogadott irányelveknek. Aki sopánkodik az álláshirdetések színvonala miatt, az akkor is ugyanúgy sopánkodott. Egy ponton túl feladtam.

Amúgy mi alapján kerülnek ki? Ki engedélyezi? Ezzel kapcsolatban nem láttam infót a beküldéskor.


Tágan a webfejlesztéshez kapcsolódó hirdetéseket fogadunk, ezek a közzétételt követően egy hónapig olvashatóak, egy pozícióra vonatkozóan ez idő alatt több hirdetést nem jelentetünk meg.

És igen, az állás rovat is át lesz strukturálva.
2

Látjuk hogy egyedüli hősként

sly · 2016. Jan. 9. (Szo), 06.42
Látjuk hogy egyedüli hősként küzdesz az oldallal, de továbbra is szívesen segítenénk a szerkesztésben...
3

És mit szerkesztene ennyi

Joó Ádám · 2016. Jan. 9. (Szo), 07.42
És mit szerkesztene ennyi ember? :)
4

Hát ez az. Ha kikéred

sly · 2016. Jan. 9. (Szo), 07.54
Hát ez az. Ha kikéred magadnak az oldalt, akkor tényleg nem lesz mit szerkesztenie másnak. Ugyanis se értékes tartalom se közönség, se aktiv fórum nem lesz. És a konkurencia is létrejött.

Én még mindig azt mondom üljünk össze többen és beszéljük meg. ;-)
5

Szeretem a Weblabort

tisch.david · 2016. Jan. 9. (Szo), 12.20
Én szeretem a Weblabort, és nagyon nem örülnék neki, ha meghalna. Nekem egyébként nincs akut problémám a tapasztalt működéssel, más kérdés, hogy 1-2 hozzászóláson kívül aktív tartalmat nem nagyon adtam hozzá az elmúlt években.

Viszont - kapva sly felvetésén - én is szívesen segítenék, hogy közösségibb, adaptívabb legyen. Ezzel javulna a közhangulat, erősödne a névben hirdetett labor jelleg és kevesebb munkát jelentene Ádámnak az üzemeltetés; már ha ez probléma Számára.

Szerintem érdemes lenne kipróbálni. Aztán ha - Ádám - úgy látod, hogy rossz irányba mennek a dolog, akkor visszaveszed a jogokat, és kész.

Üdv:

Dávid
6

Otlet

janoszen · 2016. Jan. 10. (V), 20.56
<troll>
Tisztelt hirdető!

Az Ön XY című álláshirdetését a weblabor.hu oldalon sajnos nem tudtuk publikálni, mert a helyesírás-ellenörző szoftverünk hibát jelzett.

Felhívjuk szives figyelmét, hogy a weblabor.hu oldalon az Ön által is elfogadott hirdetési szabályzat szerint csak és kizárólag helyesírásilag kifogástalan hirdetések jelenhetnek meg (link).

Kérjük, javítsa a hirdetést és küldje be újból. (Ehhez a mellékletben megtalálja a hirdetés szövegét és a jelzett hibák listáját is.)

Igény szerint a helyesírási hibákat nettó 1000 Forintos díjon szívesen javítjuk, amit a helyesiras##kukac##weblabor.hu PayPal számlára utalva teljesíthet. A megjegyzés rovatba sziveskedjen megadni a hirdetés hivatkozási számát.

Üdvözlettel

</troll>
7

+1

sly · 2016. Jan. 10. (V), 21.17
+1