ugrás a tartalomhoz

Hogyan tudok új szavakat hozzáadni a kész fordításhoz?

Radon · 2015. Nov. 3. (K), 16.15
Poedit-tel lefordítottam a weboldalam szövegeit, létrehoztam a .mo filet, és működik is minden, de ha időközben szeretném a weboldalt fejleszteni, és újabb szavak kerülnek be, akkor azt hogyan tudom hozzáadni a létező .mo fileomhoz? A poeditben nem tudok új szót beszúrni kézileg.
Köszi
 
1

Frissíted a katalógusfájlod a forrás alapján

feketeKalapos · 2015. Nov. 4. (Sze), 08.56
Nyisd meg a .po, vagy .pot fájlod, amit a forrásodból generáltattál, majd jöhet a frissítés, vagy szinkronizálás a forrással. A bizonytalan megjelölésű bejegyzéseket aktualizáld. Ezután mentés és az új .mo fájlt amit a poedit a .pot, vagy .po fájlod mellé legenerált, vagy esetünkben frissített automatikusan, bemásolod a régit felülírva a weboldalad fordításokat tartalmazó könyvtárába.
2

Már látom, de Frissítés -

Radon · 2015. Nov. 4. (Sze), 17.47
Már látom, de Frissítés - Szinkronizálás gomb nekem szürke és nem tudok kattintani a Poeditben. Ez fizetős szolgáltatás lenne, ami a törtben nincs?
3

Milyen törtben? A Poedit egy

Poetro · 2015. Nov. 4. (Sze), 17.56
Milyen törtben? A Poedit egy ingyenes program, ráadásul a forráskódja is elérhető MIT licenc mellett
5

ok, akkor nem tört, csak azt

Radon · 2015. Nov. 4. (Sze), 19.38
ok, akkor nem tört, csak azt hittem van fizetőse is.
Szóval a szinkron ikon mikor világít? Mit kell tenni?
4

Fájl menü

feketeKalapos · 2015. Nov. 4. (Sze), 19.06
A kilépés menüpont alatt fel vannak sorolva az utoljára szerkesztett .po és .pot fájlok. Keresd meg közöttük azt amiben a weboldalad fordításai vannak. Kattints rá. Ekkor megnyílik az adott fájl és akkor már nem lesz szürke az fránya Frissítés gomb. Nyomd meg. Ekkor kapsz két ablakot egy folyamat jelzőt és egy másikat. Ami arról tájékoztat mik az új fordítások a forrásodban és mik az elavultak. OK. Ekkor látnod kell a bizonytalan és új fordítani valókat.
6

Ez a baj, hogy a megnyitott

Radon · 2015. Nov. 4. (Sze), 19.45
Ez a baj, hogy a megnyitott file után is szürke, és nem tudok kattintani. .po filet hoztam be, de a .potnal sem világít.
7

Most újrakezdtem az egészet

Radon · 2015. Nov. 4. (Sze), 22.10
Most újrakezdtem az egészet és világít a frissítés. köszi.