ugrás a tartalomhoz

Képbe Iframe hogyan?

csongiferi · 2014. Aug. 25. (H), 00.50
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy adott egy weblap aminek van 3 féle nézete Asztali , Tablet , és Mobil. A tablet és a mobil nézetre váltás az oldal szélességtől és a magasságtól függ tehát az irányítja automatikusan. Tablet nézetnek és a Mobil nézetnek létre szeretnénk hozni egy bemutató oldalt. Lenne egy tablet kép és egy mobil telefon kép amikre rá szeretnék húzni egy-egy Iframet hogy asztali gépről gyakorlatilag élesen működés közben látható legyen az oldal Mobil illetve Tablet nézete .


Idő közben megoldottam......
 
1

Az iframe elemeket is ugyan

hunkris · 2014. Aug. 25. (H), 02.09
Az iframe elemeket is ugyan úgy pozicionálod, mint a többit.
És ne használj iframe-et.
3

És ne használj

Hidvégi Gábor · 2014. Aug. 25. (H), 10.59
És ne használj iframe-et.
Miért ne?
2

felbontás

Poetro · 2014. Aug. 25. (H), 09.12
A tablet és a mobil nézetre váltás az oldal szélességtől és a magasságtól függ

Szóval szerinted egy Full HD felbontású mobil, tablet, tv és monitor között nincs különbség? Akkor HD vagy alacsonyabb felbontás alatt miért tennél különbséget?
4

Full hd- köze nincs hozzá.....

csongiferi · 2014. Szep. 7. (V), 14.22
Semmi köze a full hd hoz vagy a felbontáshoz, ez az oldal annyira "okos" hogy érzékeli mekkora a képernyő amin megjelenítik és ahhoz alkalmazkodik. Tehát a menüpontok asszerint rendeződnek, mobilon tableten kicsit össze mennek. A kép,kijelző méretéhez alkalmazkodik és nem pedig a felbontáshoz . Gyakorlatilag ha te mobilról tekinted meg akkor hiába van full hd felbontásod akkor is a kijelződ mérete 230 szor xy .... tehát ez alapján fog mejelenni a mobil változat.