ugrás a tartalomhoz

Gyorslink gyártás gyorsabban

kalamona · 2006. Már. 8. (Sze), 15.35
Hali!

Szerintem, jó dolog volna, ha a "Saját gyorslinkek" alá mindent egy kis ikon vagy link segítségével fel lehetne venni. Ez ott figyelne minden cikk, fórum,stb tetején és egy rábökéssel bele lehet ne pakolni az adott tartalmat a gyorslinkek közé. Esetleg ha már benne van akkor egy kidobást lehetővé tevő ikon jelenhetne meg. Nem tudom hányan használják ezt a lehetőséget az oldalon, én ma kezdtem el és kényelmetlennek találom az egyesével hozzáadogatást.

Mit szóltok? :)
 
1

Így működik

Török Gábor · 2006. Már. 9. (Cs), 14.44
Szerintem ez pontosan így működik jelenleg. Bárhol is vagy az oldalon, a menüsávban a gyorslinkjeid alatt található egy gyorslink névre keresztelt link, ami az éppen aktuális oldalt menti el a gyorslinkjeid közé. Miért lenne szükséges még egy ezt a célt szolgáló gomb a tartalmak fölé?
2

Gyorslink?

vhnns · 2012. Május. 7. (H), 09.16
Üdv, én ezzel a fogalommal nem is tudok mit kezdeni. Linképítés kapcsán keresgéltem a google-ben olyan linkgyűjtő oldalt ahol gyorsan lehet feladni linket. Amire nem kell heteket várni, hogy elbírálják és kitegyék. Hozzáteszem néhol irreális szabályoknak kell megfelelni. Van egy oldal, ahol ezt így lehet linket feladni. Ha esetleg érdekel valakit nézze meg!
3

spam

_subi_ · 2012. Május. 7. (H), 09.53
Miért nem kerestél olyan témát, ahol ez releváns információ? Ez itt csak spam!
4

bocs

vhnns · 2012. Május. 7. (H), 13.06
üdv, bocsánat, nem annak szántam. De ha már így történt remélem sikerült hasznos oldalt ajánlani. Ha zavar akkor töröld, én sajnos nem tudom.