ugrás a tartalomhoz

Cikkek kategóriánként

Pepita · 2012. Júl. 23. (H), 01.38
Nagyon tetszik Hídvégi Gábor összeállítása, ezzel kapcsolatban lenne pár észrevételem:
  • HTML Kezdő kategóriában a Javaslatok felhasználók regisztrálásához c. cikk szerintem Programozás vagy Adatbázis (Kezdő) kategóriába való (ahol szintén ott van, de feleslegesen van két helyen).
  • Nincs a HTML Kezdő kategóriában valóban erről szóló cikk. Ez gondolom azért van, mert nincs ilyen cikk a WL-en. (Én nem találtam, de Gábor biztos beírta volna, ha lenne.)
  • Ha nincs belső cikk, nem lehetne esetleg külső cikkre mutató linket odatenni? (Nem tudom ez mennyire felelne meg a WL üzemeltetőinek.) Ma egy témában ezért nem tudtam ajánlani a gyűjteményt, pedig szerettem volna, mert hasznos.
  • Esetleg fentiekre megoldást jelenthetne az is, ha Nagy Gusztáv könyvéből kivonatos cikkeket lehetne csinálni, ki tudná pótolni az ilyen hiányokat. Természetesen az lenne a legjobb, ha ő írná meg, de az is elégséges, ha hozzájárul és valaki más megcsinálja. Elvileg én tudnék rá némi időt áldozni 1-2 héten belül, de nemigazán tartom jó ötletnek, legfeljebb "copy/paste módszerrel" és 100x odaírva, hogy ő az eredeti szerző.
  • Programozás Kezdőben szerintem Perl alapjai-ból elég lenne az első cikkre link, azt kell kezdeni olvasni, a következőkre pedig ott a cikkben a felsorolás.
  • CSS Kezdőben CSS alapjai-ból szintén csak első, esetleg ezeknél a címhez hozzá lehetne tenni, hogy sorozat pl.: "CSS alapjai (sorozat)".

Részemről ennyi lenne, szerintetek? Mindenki véleménye érdekelne.
 
1

Kezdőknek

Hidvégi Gábor · 2012. Júl. 23. (H), 10.05
Nincs a HTML Kezdő kategóriában valóban erről szóló cikk.
Épp egy ilyenen kezdtem el nemrég dolgozni, mert nagy szükség van rá.
2

:)

Pepita · 2012. Júl. 28. (Szo), 02.26
Köszi, akkor lesz!

Többiek véleménye(i) is érdekelne.
3

Várjuk.

Joó Ádám · 2012. Júl. 28. (Szo), 17.43
Várjuk.