ugrás a tartalomhoz

Hasonló url kiszűrése

Kérésre törölve 18. · 2011. Júl. 26. (K), 14.37
Sziasztok!

Két kérdésem lenne:

Van egy hu domain, ami csak 1 betűben tér el egy másiktól, amit regisztráltam jó egy éve. Addig azt gondoltam ilyen hasonló nem is lesz, de van.

Most meg, hogy meghirdettem az oldalt és nincs akkora látogatottsága, mint gondoltam, az a félelem ütött szíven, hogy nem lehet-e, hogy sokan véletlenül a másik helyre mennek (ahol egyébként nincs tartalom, csak egy évek óta nem használatos domain van, gondolom el akarják adni a nevet, csak ennyi.

A kérdés: meg tudom-e valahol nézni (anélkül, hogy az illetőt megkérdezném), hogy az adott héten mennyien mentek arra az idegen oldalra, mert akkor abból ki lehetne deríteni, ha hirtelen megnőtt a látogatottsága, hogy akkor ez a helyzet.

Másik kérdés: a google találatoknál vannak a kiemeltek, amiért fizetnek, az első kettő azt hiszem, de ott oda is van írva, hogy fizettek érte.

Viszont láttam már olyan oldalt, ahol nem úgy tűnik, mint egy hirdetés, hanem az első kettő után van egy vonal.

Itt a második találat az oldalgazda.hu
Nem tudom nekik közük van-e az első helyezetthez, de még érdekes, hogy annál (ami ez esetben pont ez a fenti domain, ami egy betűben tér el (plusz egy betű a végén) a google keresési javaslatában, ha a saját domainomat keresem (ami most a 6-7. helyen van, mert hasonló angol, stb. oldalak megelőzik, szóval a keresési javaslatban, ha beírom a saját domaint, akkor ezt az adott nevet javasolja.

Én regeltem a googlenál (nem a webtérképnél, hanem a sima bejelentővel).

Szóval ezekért fizet az az illető, vagy csak szerencséje van a google-nál?

A Bing keresőnél viszont sem az az oldal, sem az én oldalam nincs a találati listában, igaz nem néztem végig az összes találatot, de az első oldalon nincs.
 
1

Az első kérdésedre a válasz:

Hidvégi Gábor · 2011. Júl. 26. (K), 16.57
Az első kérdésedre a válasz: nem.

A másodikra: ha a nem fizetett hirdetések elején van a konkurensed, akkor az ő oldalát értékesebbnek találta a kereső.
2

Akkor ez mégiscsak fizetett

Kérésre törölve 18. · 2011. Júl. 27. (Sze), 01.56
Akkor ez mégiscsak fizetett lesz, mivel értékesebb nem lehet egy oldal, ami mindössze egy textből áll, hogy: Az oldal feltöltés alatt...

Viszont nem értem miért hirdeti, ha nincs rajta semmi.

Mennyi is egy ilyen hirdetés?