ugrás a tartalomhoz

Azonos cím címkék lapozás miatt

Castor87 · 2011. Ápr. 10. (V), 00.01
Sziasztok!

A google webmestereszközök HTML javaslatainál, az azonos cím címkék almenüjében azt jelzi, hogy van több olyan oldal, amely azonos címmel(title tag) rendelkezik. Úgy látom, hogy a lapozás okozza a problémát.

Kipróbáltam, hogy a címbe betettem az aktuális oldal számát, így megszűnt a probléma, de ez elég béna megoldás. Találkozott más is ezzel a problémával? Egy több oldalas galériában, ahol a cím a "Böngészés", nem gondolom, hogy minden egyes oldalon más címet kellene megadni.

Egy olyan megoldás érdekelne, ahol minden oldalon maradhat változatlanul a cím és minden egyes lap beindexelve marad. Remélem van ilyen:S Itt a weblaboron sem változik a cím úgy látom, mikor lapozgatom a híreket.
 
1

Nem kötelező

janoszen · 2011. Ápr. 10. (V), 02.56
Nem kötelező minden oldalnak egyedi címet adni, csak ajánlott. Azokat az oldalakat, amiknek azonos a címe, a Google valószínűleg hátrébb rangsorolja, de egészen biztosan nem törli az indexekből.
2

én például írtam egy

NiGGa · 2011. Ápr. 10. (V), 22.09
én például írtam egy függvényt amibe minden oldalon generálódik a title, keywords, és a 156 karakteres description. így megettem a kecskét is meg a káposztát is.