ugrás a tartalomhoz

Be kellene tiltani a zenélő weblapokat!

stan · 2011. Feb. 18. (P), 12.44
Ma nagyon felhúztam magam, mert kerestem egy infót a neten, és több olyan weboldalra is rábukkantam, ami minden kérés nélkül elkezdett zenélni. Persze jó pár másodpercbe beletellett, mire megtalálom a kikapcsoló gombot.

Nem kértem zenét! Ha szeretnék, akkor majd berakok magamnak valamit a gépemről! Ha meg nem szeretnék, akkor meg minek indul el kérés nélkül?

Arra gondoltam, valahogyan be kellene tiltani, ezeket az idegesítő nüanszokat.
(Ide tartoznak a flash intrók is, amiknek szintén nincs semmi értelme, és szintén csak zavarja a felhasználót!)

Szóval, szerintetek hogyan lehetne elérni, hogy a webmesterek ne alkalmazzanak ilyen eszközöket, még akkor se, ha az idióta dilettáns megrendelőnek ez a kérése?
 
1

Hajra!

Emul · 2011. Feb. 18. (P), 12.56
Engem idegesitenek a "Be kellene tiltani" tipusu temak, ugyhogy valahogy el kellene erni hogy be lehessen oket tiltani.

Viccet felreteve ha nem tetszik akkor imho talalsz ra konnyen megoldast hogy tiltsd a bongeszodben e a flash pluginodban a hangot.

http://www.google.hu/search?aq=0&oq=chrome+disable+so&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=chrome+disable+sound#hl=hu&xhr=t&q=google+chrome+disable+sound&cp=7&pf=p&sclient=psy&source=hp&aq=f&aqi=&aql=&oq=google+chrome+disable+sound&pbx=1&fp=1&cad=b

Itt cserled nyugodtan a bongeszod nevet.

http://www.google.hu/search?aq=0&oq=flash+disable+s&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=flash+disable+sound
2

Igen, de!

stan · 2011. Feb. 18. (P), 13.00
De nem akarom letiltani, mert ha meg szeretnék nézni egy videót, ami flash lejátszóval működik, akkor meg mindig állítgassam vissza? Azért ez még mindig ugyan olyan idegesítő, mintha hallgatom a zenét...
3

Nekem a Flashblock bevált. A

kuka · 2011. Feb. 18. (P), 13.07
Nekem a Flashblock bevált. A Flash alapból nem jelenik meg, csak egy kis ikon. Ha netalán érdekelne a Flash tartalom, akkor rákattintok az ikonra és már indul is. Még refresh sem kell, nehogy állítgatás. Van kivétel listája is, ha valahol állandó jelleggel engedélyezni akarom.