ugrás a tartalomhoz

Behúzás

superman · 2010. Aug. 17. (K), 18.18
Csináltam egy honlapot, aminek a tartalom része automatikusan növekszik. A háttér textúra illeszkedik az oldal hátteréhez, és abba van "belerajzolva" a tényleges szövegmező. Ha beleírok valamit, akkor kilóg a szöveg jobb és bal oldalt. Próbáltam beállítani a szöveget a margin-left és margin-right paraméterekkel, de így csak az első sort húzza be. A többi kilóg. Köszi a segítséget!
 
1

Köszi

Poetro · 2010. Aug. 17. (K), 18.56
Köszi, hogy adtál részletes leírást, hogy hogyan néz ki a HTMLed, hogyan néz ki a CSS-ed, és adtál linket az oldalhoz, ahol meg lehet nézni, mert így tudunk segíteni.
[sarcasm off]
2

hülye gyík.

superman · 2010. Aug. 17. (K), 18.59
hülye gyík.
3

Frusztráló

janoszen · 2010. Aug. 17. (K), 19.56
Remélem, ezt magadra mondtad, mert pont Poetrot leszólni, aki mindig megpróbál segíteni, még a legamatörebb kérdésekben is, kicsit igazságtalan. Egyébként teljesen meg tudom érteni a frusztrációját, amikor már sokadszorra jön szembe az, hogy a tisztelt kérdező (Te) a minimális fáradtságot sem veszi a megoldáshoz szükséges információk összeállításához, noha ő kér szívességet. Szóval légy oly kedves és kapd össze magad és írj olyan témanyitókat, amikre élvezet válaszolni. És ha mindezt sikerült, vegyél vissza az arcodból, mert ez még akkor sem a sarki kocsma, ha Poetrohoz hasonlóan sokat tettél le az asztalra, hát még naposcsibeként.
4

megfelelő stílus

ironwill · 2010. Aug. 17. (K), 22.02
Én is nagyon remélem, hogy ezt nem válaszként írtad..

Ez nem a prog.hu. Itt nem szokás leszólni a kérdezőket, épp ezért mi is elvárjuk a kérdezőktől a megfelelő stílust.

Ha megmutatod a kódodat, vagy linkelsz egy oldalt, ahol meg lehet nézni, akkor nagyon szívesen segítünk, de látatlanban tőlünk is csak ennyi tellik: http://www.w3schools.com/css/default.asp