ugrás a tartalomhoz

Eltünt honlapok

jamijami · 2010. Júl. 27. (K), 15.49
Sziasztok!

Elnézést ha rossz helyre írok. Van egy nagy problémám: Rengeteg weboldal nem jelenik meg a böngészőmben. Több böngészővel is próbáltam, tűzfalat és vírusírtót ki-be kapcsolgattam, megnéztem a tíltott oldalak listáját (nincs benne az amit tilt). A következő oldalakat nem nyitja meg pl.: gamestar.hu, newhosting.hu, atw.hu, pcforum.hu, stb. Egyszerűen egy hiba oldalt hozba, mintha nem létezne az adott cím. FTP-zni szintén nem lehet. A kapcsoalt létrejön jelszó és felhasználónév ellenörzés stimmel, de aztán megszakad. Dos-os parancssorban még a pingeléssel is próbálkoztam az eltünt oldalakkal, de nem kap válaszcsomagokat. Ilyen még sosem történt velem, Google-on kerestem hasonló problémákat, de sehol sem írtak megoldást. Ez mi lehet? Mit lehet ez ellen tenni?
 
1

[esetleg]

spider666 · 2010. Júl. 27. (K), 16.27
Esetleg futtass vírus/kémprogram keresőt/írot, végezz el egy registry tiszttítást. Ha nem változna a helyzet, vagy nincs vírus/kémprogram, stb. akkor tedd újra az operációs rendszert. Milyen operációs rendszert használsz?
2

Rendben, a registry

jamijami · 2010. Júl. 27. (K), 16.47
Rendben, a registry tiszttítást azt, hogyan kell végezni vagy hol? Egyébként eredeti felpatchelt Win XP-m van, SP3.
3

Ehhez program kell

spider666 · 2010. Júl. 27. (K), 16.51
A registry tisztításhoz program kell.
Itt egy program, ezt dobta ki nekem elsőre: Link
Vagy ez, itt te keresel, az jobb:Link
4

Vírusos rooter?

jamijami · 2010. Júl. 27. (K), 20.20
Lefuttattam ezt a JV6 Power Tools Regiszter tísztítóját, de nem segítet. Lehet, hogy a probléma a rooterben van? Mert az itthoni hálózaton 2 külön gép van, de egyiken sem jönnek be ugyanazok az oldalak, pedig a 2 pc között adatátvitel nincs, mind kettő a rooterre megy, onnan pedig a netre.
5

Nem lehet, hogy le van tiltva

spider666 · 2010. Júl. 27. (K), 21.04
Nem lehet, hogy le van tiltva a rooteren a weboldal?
Nyomd meg a rooteren a reset gombot, és úgy próbáld meg!
6

Az oldal témája a

gojruht · 2010. Aug. 2. (H), 18.10
Az oldal témája a webfejlesztés és nem a troubleshooting. Ráadásul ne adj már szegény n00bnak olyan tanácsot hogy resetelje a rOUterét, mert DSL esetén konkrétan teljesen leesik és még vírusírtót sem tud majd letölteni.

Jamijami: kérj meg egy hozzáértő ismerőst vagy egy szakembert aki megnézi a gépedet, hidd el jobban jársz.