ugrás a tartalomhoz

k&H banki tranzakció lekérdezése

zsola1 · 2010. Júl. 14. (Sze), 11.47
Üdv mindenkinek!

Egy kis segítség kellene, banki tranzakció lekérdezéssel kapcsolatban.
Minden megvan, script az ügyfélnek, link a bank felé megfelelő paraméterekkel. Azonban ha a tranzakció sikerességét akarom lekérdezni akkor nem jutok dűlőre. A válasz egy plain/text formátum, ha beírom a böngészőbe szépen megy. Lekérdezem file_get_contents()-el timeout-ot kapok. Na jó gondolom le van tiltva biztonsági okokból. Azonban a Curl is ugyanígy üres válasszal tér vissza. Próbáltam még fopen(), fsockopen()-t hátha, mind hasonló eredménnyel. (ezeket mind használtam sikeresen, például MNB -nél deviza árfolyam lekérdezésére)
Valaki netalán tudja milyen hozzáférés van engedélyezve ezekhez a tranzakciós válasz url-ekhez általában banki szervereknél? (esetleg pont a K&H nál.)

Írtam a banki rendszergazdának is, még nem válaszolt, ha ő lesz a gyorsabb közzéteszem a választ, hátha mást is érdekel ;)

Előre is kösz!
 
1

K&h

vami · 2010. Júl. 16. (P), 11.46
Nekem ezzel megy a K&H: file();
Nem lehet h a te szervereden nincs valami engedélyezve??
2

Köszi

zsola1 · 2010. Júl. 17. (Szo), 11.50
Hát igen én "önző" módon magamban és a scriptemben kerestem a hibát, ahogy leírtad hogy a "szerveremen" rájöttem, hogy tényleg, a saját szerveremen is kipróbálhatnám... Természetesen minden amit csináltam tökéletesen működik, csak annak a weblapnak a szerverén nem ahova fejlesztem az egész banki fizetési cuccot :(
A t-online-nál van a tárhely, remélem valamit el tudok náluk érni, de az eddigi tapasztalatok alapján nem értenek hozzá :S
Köszi hogy rávilágítottál a problémára ;)
3

T-onlinenál tárhely?

janoszen · 2010. Júl. 17. (Szo), 12.37
T-onlinenál tárhely? Bátor a megrendelő...