ugrás a tartalomhoz

Könyv weben kezdőnek karácsonyra?

Anonymous · 2005. Nov. 16. (Sze), 13.24
Némi segítséget szeretnék kérni attól, aki valóban járatos a honlap készítésben. A páromat szeretném meglepni némi szakirodalommal, mert nagyon érdekli, és meg szeretné tanulni a honlap készítést. Erre alkalmas könyveket, CD-t, akármit keresek neki karácsonyra. A téma az alapoktól kell, de bőven túl is mehet rajta. Nem tudom, hogy a Tanuljunk programozni - VBS, Objektumok, Web könyv alkalmas-e erre a célra, illetve tud-e valaki olyan szakirodalomról, ami megfelel ezen igényeknek.

Köszönettel

Bogi
 
1

HTML éss CSS

Hojtsy Gábor · 2005. Nov. 16. (Sze), 13.27
Én a HTML és CSS című könyvet tudnám ajánlani a követelmények alapján. Ennek örülni fog, mert nem szakad bele, ugyanakkor modern megoldásokat tanul. Kivéve, ha nem Word mániás, mert akkor valamilyen Dreamweaver progamról szóló könyvet kellene neki nézni.
2

Grafikus vagy inkább programozó?

Jano · 2005. Nov. 16. (Sze), 13.50
Szia Bogi!

A párod inkább grafikus vagy programozó érdeklődésű? Ha ért angolul akkor ajánlhatunk neki külföldi könyveket is.

A fent ajánlott könyv viszont magyarul a legjobb elérhető könyv a témában.
3

999

dummy · 2005. Nov. 16. (Sze), 15.50
Tényleg én is nézegettem, mert a kossuthnál most 999Ft-ért akciózzák, de azt gondoltam, sokkal frissebb aníagot találni a neten mát, mint ami abban lehet, olvasta valaki?
4

Összekevered!!

Jano · 2005. Nov. 16. (Sze), 15.57
Annak címe "CSS és DHTML" és abszolút nem ajánlott könyv mert nagyon régi!
5

Szvsz

Anonymous · 2005. Nov. 17. (Cs), 17.56
Nekem megvan az a könyv, amit te kérdezel, ami szerintem nagyon jó, de olyannak jó, aki még semmit sem tud a weblapkészítésről és még szándékozik más szakirodalmat is megvenni. Bár maga a Visual Basic Script nyelv a weben nagyon kevés helyen található, s sajnos csak Internet Explorer-ben működik, nagyon sokmindenben hasonlít a JavaScript-re, amit után könnyebb azt megtanulni, bár magában sem nehéz. Szerintem kedvcsinálónak jó a könyv, de ha komolyan akar foglalkozni a dologgal (modern weblapot készíteni), akkor nem tud csak ebből a könyvből.
Mr.Tiny
6

<Nincs cím>

Fekete Ferenc GDA · 2005. Nov. 17. (Cs), 21.43
szerintem ezt a könyvet vedd meg a barátodnak. kezdőknek a legjobb.

Fekete Ferenc
7

Egyetertek

Hegi · 2005. Nov. 18. (P), 01.10
En az alabbi konyvet nem ismerem, de az ismertetojet es a kriteriumokat elolvasva ezt megfelelonek tartom. Viszont barmelyik konyvre is essen a valasztas az foglalkozzon a HTML nyelv alapjaival.

//Hegi - http://blog.suxx.hu