ugrás a tartalomhoz

subversion eclipse jelszó és username változtatás

Ustak · 2009. Aug. 18. (K), 22.07
Sziasztok!

Az a helyzet állt elő, hogy egy készülő gxt projektbe anno bekapcsolódtam betanulni, akkor kaptam egy ideiglenes felhasználónevet és jelszavat. Ezzel szépen checkoutoltam is a projekteket, és nézgélődtem :-). Telt az idő, a projekt elkészült, én betanultam (és tanulok) a javaba, és én lettem a belső fenntartó, egyelőre a projekt felügyelőjének neve alatt tevékenykedtem, a régi accountomat törölték. (Szerintem azóta eclipse reinstall is volt, de erre nem vennék mérget). Most, hogy jutottunk egy szusszanásnyi időhöz, kaptam új felhasználónevet, és jelszavat a szerverhez, és itt kezdődtek a gondok!
Tehát, hogy lehet eclipse - svn párossal a régi felhasználónevet és jelszavat megváltoztatni?

Arra jutottam a neten, hogy a ~/.subversion/auth/svn-simple/ könyvtárban plain text ként van tárolva az account. Ránéztem, ott is volt, ám a régi nevem, melyet már a szerveren töröltek! Viszont az svn a projektfelügyelő nevén futott, ugye a verziók (fájlnevek) után az Ő neve szerepel, és ez így oké is. Szóval, hiába törlöm a fájlt, nem történik semmi, nem kér új autentikációt. (kipróbáltam az új workspace -> új chechkout -> új repository, hiába, ott is azonnal checkoutol, kérdés nélkül az ismert névvel) Ám a .subversion könyvtárat mégis használja, mert az svn.ssl.server részről ha kitörlöm a fájlokat, akkor jelzi az update-nél hogy gond van. Teljesen tanácstalan vagyok!
Az oprendszer ubuntu, az eclipse ganymede 3.4.2 verzió
Ötlet?
Köszönöm
Gábor.
 
1

Megoldás?

Ustak · 2009. Aug. 25. (K), 22.53
Amit csináltam végül is:
Piciny ubuntumon létrehoztam egy új felhasználót, és újraraktam az eclipset, a pluginokat, és a checkoutnál már kérte is a felhasználónevet és jelszavat :-)
Szóval megoldódott, bár nem úgy ahogy gondoltam.
De legalább az új eclipset használom :-)
Béke:
Gábor.