ugrás a tartalomhoz

Mindig látszódó frame-ek

grimedth · 2009. Ápr. 26. (V), 10.22
Ü
dv!

Nem tudom, volt-e már ez kérdés, de elvileg nem kellene lehetetlennek lennie, szóval megérdeklődöm, hátha tud valaki megoldást rá.
Azt szeretném frame-ekkel megáldott szerencsétlen honlapomon elérni, hogy a felhasználó mégha új lapon is nyitja meg a hivatkozást, a betöltődő lapon megkapja a frame-eket is. Mivel tudtommal (és utána is néztem, és igaz) az ingyenes tárhelyszolgáltatók is egy felső frame-el oldják meg a reklámcsíkot, ezért gondolom, hogy van erre valami megoldás, mivel ezt a csíkot a legtöbb helyen nem lehet kikerülni (atw pl) akárhogy is nyitom meg az oldalakat.

Köszönöm a válaszokat előre is!
 
1

Lap tetején reklám sáv

Poetro · 2009. Ápr. 26. (V), 10.33
2

ejnye

grimedth · 2009. Ápr. 26. (V), 10.40
Hát az ilyesmihez sajnos nem értek.. azt reméltem programozás nélkül is megoldható a dolog.
3

ellenvetés

tamicskod · 2009. Ápr. 27. (H), 17.38
Bár helyenként tényleg indokolt, én nem vagyok nagy barátságban a frémekkel. A helyedben átgondolnám, hogy tényleg indokolt e az adott frame jelenléte az oldalon. Az esetek 80%-ban kiderül, hogy a meló negyede de esetenként ennél több is megspórolható, ha nem használsz frémeket. Ráadásul a betöltődés sebességének növelésében már korántsem játszik akkora szerepet mint a hőskorban.

Persze ami nem öl meg az erősebbé tesz, de én a helyedben átgondolnám ;)
4

a

domel · 2009. Ápr. 27. (H), 21.08
a frame-be berepíti az usert a google, ekkor vagy hülyén néz ki, vagy vizsgálhatod bonyolult módszerekkel, hogy frame-ben van-e az oldal, és ha nincs, akkor újra töltöd...
Bár néha jól jön, pl listából töltögetsz videókat frame-be, de a mai gyors internet korában már más a trend

A
parent.document.getElementById('főoldal id-je')
utasítással amúgy lekérdezheted a frémes oldal valamilyen id-jét, és ha nincs, akkor újra töltöd a teljes oldalt. Csak az újabb nehézkes feladat, hogy egy frémes oldalt úgy indíts el, hogy egy megadott tartalom jelenjen meg a frame-ben. (php)