ugrás a tartalomhoz

Arra készül a Mozilla, hogy dobja a tabbed browsing-ot?

Török Gábor · 2009. Május. 18. (H), 21.47
A (felülre helyezett) fülek alternatíváiról
 
1

Ez tényleg probléma?

palotaiond · 2009. Május. 20. (Sze), 21.24
Tényleg van olyan ember, aki egyszerre 15-20 tabot is nyitva tart? Nem zárom persze ki, hogy van ilyen ember. Én úgy tartom, hogy annyi tab már áttekinthetetlen, éppen ezért felesleges is. Nagyon ritkán fordul elő, hogy 6-7 tabnál egyszerre többet kelljen nyitva tartanom. Ha mégis erre volna szükség, akkor nyitok egy új böngészőablakot.

Én felül hagynám egyébként a tab bart, csak "többsorossá" tenném. Nem kéne persze, hogy állandóan az összes sor látszódjon, elég, ha az egérrel való rámutatáskor "kinyílik".

Örök vesszőparipám az is, hogy az újonnan nyitott oldalakat kellene előbbre tennie a böngészőnek. Csak én érezném ezt logikusabbnak? :) Nyugtassatok meg, hogy nem :)
2

nekem igen.

solkprog · 2009. Május. 21. (Cs), 09.10
Nekem is viszonylag ritkán van hogy 6-7 tabnál több van de akkor 20 fölött sokszor. És azért nem használok nap mint nap 2x tabot mert kényelmetlen (lenne) használni.

Én úgy szoktam meg hogy legjobbra kerül az új tab, ami nekem tökéletes mert általában egy oldalról nyitok meg sok másikat, majd ha megnyitottam akkor az összesen sorba tudok menni balról jobbra. (Jobbról balra furcsa lenne.) De hát ízlések és pofonok..

üdv,
Balázs
3

Igen

Joó Ádám · 2009. Jún. 1. (H), 20.00
Egy átlagos Google-keresés is tud nálam 10-20 megnyitott lapot eredményezni, de ne tudd meg, mi van, amikor nekiállok Wikipédiát olvasni… nem ritka az 50-100 nyitott oldal.

A többsoros fülsávtól a hideg kiráz: ha felső sorba kattintasz, akkor ugrál – számomra átláthatatlan.

Az új fülek elhelyezése szerintem ízlés kérdése, én is a jobbra pakolást szeretem, de szerintem ennek beállíthatónak kell lennie.