ugrás a tartalomhoz

P1R program – újratöltve

Max Logan · 2013. Júl. 1. (H), 12.41

Bő fél évvel ezelőtt meghirdettem egy programot, mellyel kapcsolatban már akkor is komoly terveket szövögettem. Az élet érdekes helyzetek elé állított, így sokáig kérdéses volt, hogy a program valaha elindul-e. Ma már kijelenthetem, hogy igen, elindul, sőt nagyobb babérokra tör, mint azt a meghirdetésekor jómagam terveztem. De ne szaladjunk ennyire előre.

Miről is szól a P1R program?

A program célja egy olyan valós probléma megoldása, de legalábbis segítség nyújtása a probléma kapcsán, mely jelenséggel szinte minden munkát vállalni szándékozó ember találkozik. Egy-egy állásra jelentkezve megszokott dolog, hogy referenciákat kérnek tőlünk, melyek meg nem léte esetén első körben rostálhatják ki jelentkezésünket.

Ha tehát nem kapjuk meg a munkát, mert nincsen referenciánk, akkor sajnos arra sem lesz lehetőségünk, hogy referenciát szerezzünk. Ezen a helyzeten igyekszik segíteni a P1R program, méghozzá oly módon, hogy lehetőséget biztosít egy-egy referenciamunka megszerzésére.

Hogyan működik?

A program keretében időről-időre meghirdetésre kerülnek projektek, melyek kivitelezésére lehet jelentkezni. A projektek lehetnek non-profit vagy éppen for-profit jellegűek, karitatívak, de előfordulhatnak (és a távlati terv is ebbe az irányba mutat) fizetős munkák is. A programban való részvétellel mindenkinek egy-egy referencia megszerzésére van lehetősége.

Kiket keres a program, kik jelentkezhetnek?

A P1R program egyelőre a webfejlesztésre koncentrál, így az első ütemben olyan emberek jelentkezését várom, akik már rendelkeznek piacra vihető tudással, azonban a referenciák hiánya nehezíti vagy ellehetetleníti a megfelelő munka megszerzését.

Bármilyen webfejlesztéssel kapcsolatos tudás birtokában lehet jelentkezni, sőt kifejezetten célja a programnak, hogy minél szélesebb körben teret biztosítson. Így nem csak fejlesztők (frontend, backend és alkalom adtán mobil app) számíthatnak arra, hogy lehetőséget kapnak, hanem például grafikusok (általános, arculat, web, UI), SEO szakik, marketingesek is (általános, online marketing, SEM, közösségi háló).

Hogyan lehet jelentkezni?

Ha érdekel a lehetőség, szívesen részt vennél egy projekt létrejöttében, akkor küldd el jelentkezésed e-mailben. Küldd el rövid bemutatkozásod, továbbá, hogy mely, a webfejlesztéshez kapcsolódó területen vagy területeken van jártasságod.

A program véget ért.
 
1

Értesítés

Max Logan · 2013. Jún. 23. (V), 14.33
(Néhány héten belül értesíteni fogom azokat, akik még ősszel jelentkeztek, érdeklődtek, hogy van-e kedvük, idejük részt venni a programban.)