ugrás a tartalomhoz

Tartalombeküldő verseny eredményhirdetés

Bártházi András · 2005. Már. 9. (Sze), 21.45
A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Webalkalmazások Fejlesztése Szakosztálya tavaly december 14-n tartalombeküldő versenyt hirdetett. A sikeres verseny most hétvégén éjfélkor zárult, melynek keretében több mint 1400 pontot érő tartalmat kaptunk blogmarkok, hírek, cikkek és könyvajánlók formájában. Eredményhirdetés következik.

Első helyezést ért el: Gerzson

273 ponttal 10.000 Ft értékben könyv, egy 256MB-os USB pendrive, egy 6000 Ft értékű tárhelykereső.hu egyenlegfeltöltés, egy domain regisztráció, egy SVN hozzáféréses 100 MB-os tárhely, egy Weblabor póló és egy PHP Konferencia bögre tulajdonosa.

Második helyezést ért el: Poetro

248 ponttal 5.000 Ft értékben könyv, egy 128MB-os USB pendrive, egy 6000 Ft értékű tárhelykereső.hu egyenlegfeltöltés, egy domain regisztráció, egy SVN hozzáféréses 100 MB-os tárhely, egy Weblabor póló és egy PHP Konferencia bögre tulajdonosa.

Harmadik helyezést ért el: Nagygus

194 ponttal 5.000 Ft értékben könyv, egy 6000 Ft értékű tárhelykereső.hu egyenlegfeltöltés, egy domain regisztráció, egy SVN hozzáféréses 100 MB-os tárhely, egy Weblabor póló és egy PHP Konferencia bögre tulajdonosa.

Negyedik és ötödik helyezést ért el: Sajt és Airwalker

161 és 130 pontokkal egy 6000 Ft értékű tárhelykereső.hu egyenlegfeltöltés, egy domain regisztráció, egy SVN hozzáféréses 100 MB-os tárhely, egy Weblabor póló és egy PHP Konferencia bögre tulajdonosai.

Hatodik, hetedik, nyolcadik, kilencedik és tizedik helyezést ért el: Dtamas, GDA, Jano, Slink és C

83, 78, 70, 47 és 34 ponttokkal egy SVN hozzáféréses 100 MB-os tárhely és egy Weblabor póló tulajdonosai.

A díjak ünnepélyes átadására, s a hivatalos eredményhirdetésre a PHP Konferencián kerül sor. Addig is mindenkivel személyesen (emailben) felvesszük a kapcsolatot, s egyeztetünk az elektronikus nyeremények átvételéről. Amennyiben valaki nem tud a konferencián megjelenni, az ajándékokat postán, vagy személyesen tudjuk eljuttatni számára.

További résztvevők, akik küldtek be valamilyen pontozott tartalmat a verseny ideje alatt: kmm, eupnoe, guhu, pp, Zador, attlad, warchief, bbalint, kilvadi, kriz, tlof, Ajnasz, noocx, ftl, manitu, ashnur. A részvételt nekik is köszönjük!

FAQ anyag a verseny ideje alatt nem érkezett be hozzánk, így a felajánlott különdíjak kiosztására sincs módunk. A megmaradt könyveket egy jövőbeli versenyen fogjuk felhasználni.
 
1

Köszönöm!

aries · 2005. Már. 10. (Cs), 09.34
Így utólag is köszönöm a sok hasznos beküldött anyagot. A következőbe én is benevezek majd!
--
Aries
2

Hajrá

Poetro · 2005. Már. 10. (Cs), 12.14
Mindig szükség van, és szükség lesz jól használható anyagokra: cikkekre, hírekre, és főleg FAQra szükség van, és nem csak verseny keretein belül, hanem mindig.
--------
Poetro