ugrás a tartalomhoz

NJSZT-WFSZ verseny második forduló eredményei

Hojtsy Gábor · 2003. Szep. 27. (Szo), 19.09
A kihirdetetteknek megfelelően szeptember 26-án tartottuk a WFSZ tartalombeküldő verseny második fordulójának eredményhirdetését és sorsolását. A találkozón a vártnál kevesebben jelentek meg, de ezzel együtt nagyon jó hangulatú beszélgetést folytattunk. Beszámolónkban a nyertesek nevei is olvashatóak...

A második időszakban jelentős számú cikk érkezett, melyeket a nagyközönség a kiírás szerint későbbi időpontban láthat majd. Így alkalmunk nyílt a cikkek és hírek beküldői közötti sorsolásra is.

A hírek beküldői közül a weblabor szerkesztőinek egyértelmű döntése szerint Sunz: Szabadon letölthető Linuxvilág cikkek című híre nyert MySQL pólót, hiszen olyan hasznos információforrásra utalt, mely egyébként alaposan elkerülte a figyelmünket. Trajic: PHP támogatás jövőbeli Oracle termékekben című hírével szintén MySQL pólót nyert.

A hírbeküldők közötti sorsoláson PHP konferencia pólót nyert: C, bögrét nyert: Trajic, ajándékcsomagot nyert: Ene és Sunz. A cikkbeküldők közötti sorsoláson BBalint aratott, megnyerte a PHP konferencia bögrét és pólót. Ajándékcsomagot nyert: Ene és Baranyai László.

A nyerteseknek gratulálunk, minden tartalombeküldőnek köszönjük a részvételt! A harmadik fordulóra még lehet beküldeni híreket és cikkeket!

A találkozó rendkívül jó hangulatban telt, sokat beszélgettünk a jövő évi PHP konferencia szervezési kérdéseiről is (melyről később több információt is elérhetővé teszünk). Jelen volt: PP, BBalint, Tibee, Papp Győző és Goba.
 
1

Re: NJSZT-WFSZ verseny második forduló eredményei

Anonymous · 2003. Szep. 28. (V), 17.35
Hmm, lámpamobil?:), vagy csak szimplán kimaradt egy e:) --> "A képek egy fényképzésre képes mobiltelefonnnal készültek."
2

Re: NJSZT-WFSZ verseny második forduló eredményei

Hojtsy Gábor · 2003. Szep. 28. (V), 19.49
Szerencsére ma már minden mobil alkalmas fényképzésre bizonyos értelemben, de adott esetben valójában fényképezésről van szó, javítottam :)