ugrás a tartalomhoz

Archívum - Május 1, 2015

Webworker és websocket

vary88 · 2015. Május. 1. (P), 15.44
Sziasztok.

Csináltam két példát, az egyikben szimpla javascript szálról websocket kéréseket küldtem és fogadtam a szervertől, a másikban pedig webworkerrel tettem ugyanezt.
Megmértem a kettő performanciáját, így alapjáraton nyilvánvalóan a szimpla módszer volt a gyorsabb, hisz a webworker az egy plusz kör ilyenkor.

Azonban ezután megterheltem a klienst, és arra számítottam, hogy a webworker (ha már ténylegesen másik threaden fut), akkor nem fog lényeges változást mutatni, de ennek ellenére a webworker is ugyanúgy lelassult, mint a szimpla szálon való kérések. Hogy lehetséges ez? Elvileg az a lényege a webworkernek, hogy ne befolyásolja a javascript main thread futási sebességét, és vice versa nem?
 

Google Analitics értékei Dasboard oldalba

cszlak · 2015. Május. 1. (P), 11.37
Sziasztok

Kérdésem az lenne, hogy a Google Analitics adatait hogyan lehet (egyáltalán lehet-e valahogy) lekérdezni és felhasználni, tartalom kezelő Dasboard (Statisztika) oldalába.

Arról lenne szó, hogy a tartalom kezelő első oldalán megjelennének táblázatok, grafikonok, arról, hogyan is teljesít az oldal az Analitics szerint.

Javascript , PHP, Link-ek is érdekelek.
Esetleg kész scriptek, vagy hasonlók.

Előre is köszönöm.